Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Garšas cienītājiem: jaunie Argentīnas vīni no slavenā Mendozas reģiona ar 50% atlaidi

Garšas cienītājiem: jaunie Argentīnas vīni no slavenā Mendozas reģiona ar 50% atlaidi

Старая цена
3.39 €
Новая цена
1.69 €
− 50% Подробнее


Labam vīnam nav nepieciešams apraksts. Tas atšķiras ar izsmalcinātu garšu un aromātu buķeti un radies jau pirms mūsu ēras. To dzēra un dzers visi, neatkarībā no izcelsmes: gan karaļi, gan vienkāršie cilvēki.

Pat vīna krāsa parāda šī dzēriena dižciltību: piesātināti sarkanā vai kristāliski baltā. Cik patīkami vērot vīna rotaļas uz glāzes sieniņām. Jūs taču zināt, ka īstais vīns ir biezāks par ūdeni un no glāzes sieniņām aiziet „negribīgi”.

Uzņēmums „LatAlko” sāka savu darbību 2004. gada 4. oktobrī, kā alkoholisko dzērienu vairumtirgotājs. „LatAlko” strādā, lai apmierināts būtu katrs klients un katrs uzņēmuma darbinieks. Uzņēmuma centrālā noliktava un administrācija atrodas Rīgā, kā arī ir reģionālā noliktava Daugavpilī. Patreiz „LatAlko” apkalpo vairāk kā 2 500 klientus Latvijā un uzņēmumam ir vairāk kā 50 sadarbības partneri ārpus Latvijas. Pa šo īso laika sprīdi uzņēmums ir ierindojies 100 Latvijas lielāko uzņēmumu skaitā un 300 Baltijas lielāko uzņēmumu skaitā.



„LatAlko” ir viens no lielākajiem alkoholisko dzērienu vairumtirgotājiem valstī. Šie rezultāti ir sasniegti pētot tirgu, pētot patērētāju paradumus un veicot rūpīgu sortimenta atlasi. Kompānija mērķis ir izprast un piepildīt patērētāju vēlmes, nodrošināt patērētājam vajadzīgos, augstas kvalitātes, alkoholiskos dzērienus atbilstoši tirgus prasībām. Veidot alkoholisko dzērienu lietošanas kultūru, kas atbilstu sabiedrības interesēm. „LatAlko” tic, ka , mērena un kulturāla alkoholisko dzērienu lietošana netraucē veselīgam un harmoniskam dzīvesveidam.



Dāvājiet labu vīnu sev, otrajai pusītei, kolēģim, radiniekam vai priekšniekam. Vīns ir universāla dāvana, kuru var dāvāt katram, kurš novērtē šī dzēriena garšu.