Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Esi labā formā: 50% atlaide strečinga nodarbībām

Esi labā formā: 50% atlaide strečinga nodarbībām

Старая цена
10.00 €
Новая цена
2.50 €
− 75% Подробнее

Mūsu strečinga studijai jau ir 2 gadi. Mūsu pats galvenākais uzdevums ir strādāt ar jūsu ķermeņi ne tikai fiziskajā līmenī, bet arī strādāt ar jūsu emocijām. Strečinga nodarbības ietver sevī gan meditācijas, jogas, šeipinga, kalanētikas un pilatesa elementus.
Strečings (no angļu val. «stretch» - stiept, izstiept) - Tas ir vingrojumu komplekss, kas paredzēts, lai Jūsu muskuļi būtu elastīgi, bet locītavas lokanākas un kustīgas. Strečinga nodarbības plaši izmanto gan kā pamata treniņu, gan treniņu kompleksu sastāvā. Strečings pozitīvi ietekmē visu organismu kopumā. Vingrojumi atslābinoši iedarbojas uz muskuļiem un noņem dažādas sāpes, ko izsauc stress un nervu sistēmas spriedze.
Tāpat Strečings palēnina novecošanās procesus mūsu organismā. Uzlabo stāju, samazina muguras sāpes. Pozitīvi ietekmē sirds-asinsvadu un elpošanas sistēmas: pazemina arteriālo asinsspie-dienu, stimulē asinsriti, paaugstina plašu tilpumu. Strečinga nodarbības ļauj Jums sajusties garai, slaidai un lokanai, bet muskuļu aparāta stāvokļa uzlabošana pozitīvi ietekmē stāju.
Nodarbības vada augsti kvalificēta trenere Oļga Orlova.