Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Modīgs aksesuārs jūsu somai no Glam Things ar 50% atlaidi!

Modīgs aksesuārs jūsu somai no Glam Things ar 50% atlaidi!

Старая цена
13.90 €
Новая цена
6.95 €
− 50% Подробнее
Šogad dāmu stilīgo lietiņu klāstam pievienojas jauna detaļa – somas turētājs ar Swarovski kristāliem un individuālu dizainu no krāsainas glazūras.

Lai kļūtu par īstu modes dāmu, nepietiek tikai ar zīmola lietu nēsāšanu, jāprot izgreznot savu tēlu ar dažādām detaļām. Pat Chloe un Louis Vuitton somiņu dažreiz nākas noņemt no pleca un izlaist no rokām.

Vienalga kur, kafejnīcā uz grīdas, vai uz ādas dīvāna – visas somiņas izskatās vienādi, un nav nekādas nozīmes, vai tās izgatavotas no aligatora, pitona, strausa ādas, vai arī no ādas aizvietotāja. Tagad Jūs savai mīļotajai lietai varat atrast pienācīgu un ērtu vietu.

ELLE jau ir pievienojuši somas turētāju moderno auksesuāru sarakstam!
Ne velti saka, ka Rīga – tā ir mazā Parīze! Tagad arī Jūsu pilsētā, «GlamThings.eu» saitā, Jūs varat atrast somu turētāju ar unikālu dizainu, kurš būs piemērots visiem – gan Jums, gan draudzenei, gan darba kolēģei, gan arī labai paziņai.. Tā ir dāvana, kuru var iegādāties jebkurš pircējs neatkarīgi no saviem ienākumiem. Lai norēķinātos par pirkumu, Jums nebūs jāiztērē lielu naudas summu.

«GlamThings.eu» atrisina dāvanas meklēšanas problēmu. «GlamThings.eu» stilisti iesaka apsiet savu dāvanu ar skaistu lenti, un tad dāvanas īpašnieces mīlestība Jums būs garantēta. Jūs esat pelnījusi atšķirties no citiem. «GlamThings.eu» palīdzēs Jums to īstenot dzīvē!