Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Iedeguma izsmidzinātājs, izmantojot "That' So" aparātu, kurš nodrošinās vienmērīgu un mirdzošu ādas iedegumu ar 50% atlaidi

Iedeguma izsmidzinātājs, izmantojot "That' So" aparātu, kurš nodrošinās vienmērīgu un mirdzošu ādas iedegumu ar 50% atlaidi

Старая цена
15.00 €
Новая цена
7.50 €
− 50% Подробнее
Salons "HolyLand" piedāvā pilnu ķermeņa un sejas smidzināšanu ar aparāti "That'So" ar 50% atlaidi. Jūs varēsiet būt pievilcīgas 6. sekundēs laikā ar "That'so" bez "UF-starojuma".

Būt skaistam, iedegušam, pievilcīgam un neatvairāmam Jums palīdzēs iedeguma izsmidzinātājs That'So.

That'So Sun Make up –  tā ir inovatīva un mūsdienīga koncepcija „skaistums visā tā izpausmē”. Jūs varat vienlaicīgi sauļoties un kopt savu ādu. Sun Make up –tas ir pirmais šāda veida produkts, kas piešķirs Jūsu ādai vienmērīgu, neatkārtojamu un mirdzošu izskatu, neaizsprostos poras un ļaus Jūsu ādai izskatīties iesauļotai un skaistai.

Šīs līnijas līdzekļiem piemīt viegla un saudzējoša struktūra ar ādu mitrinošiem komponentiem.m Salīdzinājumā ar citiem pašiedeguma līdzekļiem, izsmidzināmie losjoni Sun Make up vienmērīgi iesūcas ādā, šī iemesla dēļ pat pēc vairākām dienām uz ādas neparādās tumši plankumi.

Šīs līnijas produktiem piemīt patīkams mandeļu aromāts. Līdzekļa sastāvā nav cietu ingredientu, bet alvejas ekstrakts padara Sun Make up produktu par maigu, bet tai pat laikā efektīvu līdzekli.

That’so Sun Make up – tā ir jauna dabīgās pašiedeguma kosmētikas līnija, kura rūpējas par Jūsu ādu, tai pat laikā radot zeltainu un intensīvu ādas iedeguma jau pēc 6 sekundēm. That’so Sun Make up ir bez UV filtiem, kā arī tam nav nekādu pretindikāciju.

Visi produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti un testēti.

Procedūru veic sertificēts Wellness speciālists Svetlana Latiševa, kas strādā ar Farmonas un Klapp profesionālo kosmētiku, piedāvā plašu ķermeņa kopšanas programmu figūras korekcijai: pressoterapiju, limfodrenāžas masāžu, dažādas Eiropas prasībām adaptētas austrumu masāžas, dūņu un aļģu aplikācijas – ietīšanas, kā arī ar pulverizatoru uzklājamu iedegumu „That so Sun”.