Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Lai jūsu skatiens kļūst vēl apburošāks: 50% atlaide krāsainajām kontaktlēcām „ColourVUE”, ar dioptrijām vai dekoratīvajām

Lai jūsu skatiens kļūst vēl apburošāks: 50% atlaide krāsainajām kontaktlēcām „ColourVUE”, ar dioptrijām vai dekoratīvajām

Старая цена
25.99 €
Новая цена
12.90 €
− 50% Подробнее

www.linzmarket.lv ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas ir uzsācis sadarbību ar „ColourVue”, pasaules līderi krāsaino kontaktlēcu ražošanā. „ColourVue” ir viens no lielākajiem lēcu ražotājiem, kas uzmanīgi seko modes tendencēm un sekmē inovāciju savā nozarē.
Interesants fakts: „ColourVue” sadarbojas ar daudziem modes dizaineriem un piedalās modes šovu organizēšanā, aktīvi iesaistās kinoindustrijā (tie, kas ir redzējuši „Krēslu”,noteikti atcerās galveno varoņu neatkārtojamo acu krāsu), kā arī palīdz pārvērtību šovu dalībniekiem mainīt savu tēlu.
Krāsainās kontaktlēcas „ColourVUE” ir neparastas ar to, ka tās satur unikālu gaismu ar atstarojošiem pigmentiem, acumirklī pielāgo krāsu acīs, radot patiesi dabisku, dziļu un bagātīgu krāsu.
Kontrasta varavīksnenes apmale palielina acis, vizuāli koriģējot līnijas augšējos un apakšējos plakstiņus. Lēcām piemīt izteikts mitruma spīdums, kas ļauj Jūsu skatienam izskatīties svaigam un starojošam.
Lietošanas laiks – 3 mēneši, un kontaktlēcas izskatīsies vienādi labi gan gaišo, gan tumšo acu īpašniekiem!
Ar „ColourVUE” var izmantot jebkuru šķidrumu mīkstām kontaktlēcām, ir ilgtermiņa lietošanas termiņš.