Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Aktīvi modelējošais krēms  Nivelazione Woman ar 50% atlaidi!

Aktīvi modelējošais krēms Nivelazione Woman ar 50% atlaidi!

Старая цена
11.97 €
Новая цена
5.98 €
− 50% Подробнее
Nivelazione® woman ir novatoriski kosmētiski preparāti,kas satur aktīvos komponentus ar augstu koncentrāciju, kas sekmē celulīta novēršanu. Saturs precīzi sekmē novājēšanu un ekscesīva tauku slāņa sadedzināšanu un celulīta rašanos.. Regulāra preparātu lietošana padara ādu gludu, stingru un tvirtu.

Nivelazione® woman – ideāla izvēle sievietēm, kas dod priekšroku augstvērtīgiem kosmētiskiem preparātiem, kuru sastāva ir dabīgie komponenti.

Aktīvi modelējošais krēms Antycellulit satur:

Kofeīns
, kas tiek ietverts guarani ekstraktā, noraida no audiem tauku pārmēru, modelē, acīmredzot samazina celulītu un nevajadzīgo zemādas valgmi.

L-karnitin stimulē limfas cirkulāciju, atvieglina ekscesīvu tauku sadedzināšanu un kaitīgu vielmaiņas produktu noraidīšanu.
Efejas ekstrakts uzlabo mikrocirkulaciju, sekmē ar ūdens un toksīnu vielu iznīcināšanas procesu, paātrina šūnveida metabolismu un iztaisno ādu.

D-pantenol noņem kairinājumu un likvidē sausuma un ādas savilkšanās nepatīkamās sajūtas.

Ekstrakts no jūras aļģēm uzlabo asinsriti un šūnveida vielmaiņu.

Kinetīns ® stimulē atjaunojošus procesus ādā, novērš tās priekšlaicīgo novecošanu un redzami izlīdzina..

Unikāls preparāts, kas sekmē novājēšanu ar dziļu iedarbību, atgriež ādas iepriekšējo stāvokli , kā arī nostiprina tās struktūru, novēršot ļenganumu. Dziļi iekļūst ādā paātrina tauku sadedzināšanu un efektīvi cīnās ar celulītu. Likvidē tauku nosēdumus, uzlabo mikrocirkulāciju, paātrina šūnu vielmaiņu un izlīdzina ādu. Nivelazione Woman krēms izrāda aktīvu modelējošu darbība uz figūru, iespaido tās novājēšanu un dara elastīgāku ķermeņa ādu.

Pierādīta iedarbība lietojot 4 nedēļas *
Var pielietot grūtniecības laikā
Unikāli ingredienti, pastāvīga kontrole no izcilu kosmetologu un dermatologu puses