Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Maini savu dzīvi uz labāko pusi: 73% atlaide auras diagnostikai un psihologa rekomendācijai harmonisku attiecību dibināšanai

Maini savu dzīvi uz labāko pusi: 73% atlaide auras diagnostikai un psihologa rekomendācijai harmonisku attiecību dibināšanai

Старая цена
15.00 €
Новая цена
4.00 €
− 73% Подробнее

Paskatīties uz sevi no malas ar ‘gudras ierīces acīm’ ir ne tikai interesanti, bet arī ļoti lietderīgi! Mūsu Aura – tas ir uzticams veselības, ķermeņa, dvēseles un prāta esošo stāvokļu indikators. Strādājot ar sevi, mainot savu uzvedību un attiecības ar cilvēkiem, mēs varam ietekmēt savu biolaukumu, un, pats galvenais, ietekmēt un mainīt savu dzīvi uz labāko pusi!

Kas ir MĪLESTĪBA?
Mīlestība – ir tad, kad vīrietis un sieviete neatvairāmi pievelk viens otru! Mīlestība – tā, galvenokārt, ir Ķīmija!

Bet kas ir DZĪVE?
Dzīve – ir tad, kad pastāv īstas attiecības! Dzīve – tas ir sarežģīts process kopīgas telpas veidošanā, kur abi jūtas labi un ērti!

Iemācīties saprast vienam otru, ņemot vērā individuālas uzvedības un psihes īpatnības, paradumus, priekšrocības; iemācīties nedarīt pāri, neaizskart, apiet asos stūrus – tas ir svarīgs un nopietns darbs! Darbs cēlam mērķim – saglabāt MĪLESTĪBU!

Vēl nevienam nav izdevies izvairīties no visām kļūdām dzīvē, un, dažas no tām, diemžēl, ir neatgriezeniskas. „Ak, ja tikai es būtu zinājis, jā, tad gan es…!”, novēloti nožēlojam mēs, bet, kā saka, pēc cīņas ar dūrēm nevicina. Cilvēki nevar zināt iepriekš, vai noslēgtā mīlestībā laulība būs laimīga, vai izvēlētā profesija kļūs par aizraušanos vai, tieši otrādi, būs smags slogs, vai var sadarboties ar izvēlēto biznesa partneri u. tml. Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem ir ‘ieprogrammētas’ cilvēka biolaukumā jeb Aurā, kas ir biežāk lietojams nosaukums.

Izpētīt Jūsu Auru spēj AURAVIDEO ‘gudrais’ diagnostikas aparāts. Tieši tā – šī brīnumainā ierīce var pavērt cilvēka enerģētikas noslēpumainības aizsegu. Diagnostikas ierīce „Biofeedback Auravideo” – tas ir jaunākais amerikāņu izgudrojums biosensorikas jomā. Būtībā – tā ir ierīce, kas spēj analizēt vairākus svarīgus biometriskos datus, sintezēt un analizēt cilvēka biolaukumu (Auru), enerģiju, kas plūst caur viņa ķermeni, kā arī dod priekšstatu par enerģijas centriem (čakrām), ko pārskatāmi var redzēt arī visās krāsās.

Kā tas notiek? Jūs novietosiet savas rokas plaukstu uz ierīces paneļa, kurā ir ierīkots liels jūtīgu sensoru daudzums, un 15 sekunžu laikā tā attēlos uz monitora Jūsu Auru, kas visās krāsās parādīsies cilvēka silueta veidolā, iezīmējot vertikāli izvietotās čakras. No pirmā acu uzmetiena bildē nav nekā īpaša, bet tajā slēpjas tik daudz dažādas informācijas, ka Jūs nepārstāsiet brīnīties.

Par cik katrs cilvēks ir ļoti individuāls, Auras un čakru krāsu variācijas arī ir dažādas: dzeltena, zaļa, sarkana, zila, u.c. Jūs to redzēsiet, bet psihologs-konsultants, izmantojot ierīces rādījumus, izanalizēs un izskaidros Jums visas nianses. Tieši krāsa palīdzēs viņam, pielietojot īpašas zināšanas, atšifrēt Jūsu personīgo slepeno panākumu un laimes kodu. Neticami, bet tā ir taisnība! Ne velti „Auravideo” ierīci sauc par instrumentu, kas palīdz izprast pašapziņu un atvērt sevī ko jaunu – par ko Jūs pat nenojautāt.

Salona „Auravideo” psihologi-konsultanti spēj sniegt izsmeļošas atbildes uz jautājumiem saistītiem ar cilvēka enerģētiku, tās īpatnībām, mijiedarbību ar citiem energo-tipiem; salona darbiniekiem ir plašas zināšanas gemoloģijā (zinātne par naturālo akmeņu un minerālu īpašībām); mūsu speciālisti var sniegt vajadzīgās rekomendācijas akmeņu izvēlē un piedāvāt tos, kas ir attiecināmi tieši uz Jūsu energo-tipu, kā arī var sniegt noderīgu konsultāciju par uztura līdzekļiem, kas ir ieteicami attiecībā ar Jūsu biolaukuma parametru rādītājiem.

Salonā „Auravideo” tiek piedāvāta Jūsu Auras pilnīga diagnostika, kā arī dažādas preces, kas ir paredzētas relaksācijas veicināšanai. Šeit Jūs varat iegādāties:
1.relaksācijas mūziku, kas labvēlīgi ietekmē cilvēka emocionālo stāvokli;
2.ēteriskās eļļas, kuru aromāti spēj atslābināt un sekmēt pilnvērtīgu atpūtu vai arī, tieši otrādi, piešķirt Jums nepieciešamo enerģiju;
3.šungītu – senu unikālu minerāli-sorbentu, kurš spēj pilnībā attīrīt ūdeni, kuru Jūs lietojat;
4.autordarba naturālo akmeņu rotaslietas, kuru enerģētika, pareizi tos izvēloties un pielāgojot, var kļūt par noderīgu ‘palīgu’ Jūsu dzīvē.

Nāciet un Jūs nenožēlosiet par pavadīto laiku!