Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
60% atlaide vienreizējam jebkura fitnesa treniņa apmeklējumam sieviešu sporta klubā Body Sport!

60% atlaide vienreizējam jebkura fitnesa treniņa apmeklējumam sieviešu sporta klubā Body Sport!

Старая цена
5.00 €
Новая цена
2.00 €
− 60% Подробнее

Skaistums prasa upurus. Mēs visu pavasari un ziemu drudžaini trenējamies, lai pēc iespējas labāk izskatītos vasarā, bet tad atmetam treniņiem ar roku un atgrezties tikai rudenī. Pat ja Jūs nekad neēsat nodarbojušies ar sportu, vasara — tas ir laiks kad ir jāuzsāk treniņi. Klubs Body sport piedāvā neatmest treniņus vasarā, jo tikai nedaudzi cilvēki zin, ka tieši vasarā visi organisma iekšējās stimulācijas procesi notiek ātrāk.

BODY SPORT Tev piedāvā iegādāties vienu vai vairak kuponu vienam no patīkamākajiem treniņu veidiem – Deju zāle vai Mazā zāle.

Sieviešu sporta klubs BODY SPORT atrodas Rīgas centrā - Stabu ielā 30/1, un rūpējas par sieviešu fizisko un emocionālo labsajūtu jau 10 gadus. Te katra kliente var justies komfortabli, neuztraucoties par savu izskatu un apkārtējo skatieniem. BODY SPORT piedāvā Tev plašu sporta nodarbību izvēli, kurā Tu vari ļauties kalanētikai, pilatēm, jogai, stepam, body total un daudzām citām populārām nodarbībām.

Ar kluba Body sport nodarbību sarakstu Jūs varat iepazīties te:

Deju zāle

Mazā zāle


Klubs tika atvērts 1998.gadā. 2008.gada janvārī klubs svinēja 10 gadu jubileju.
Radot sporta klubu tieši sievietēm, Body sport gribēja veidot tādu vietu, kur sievietes, nākot uz sporta klubu, justos atbrīvoti un ērti. Klubs apzināti savā sporta klubā neielaiž vīriešus, jo daudzas sievietes nevēlas apmeklēt nodarbības kopā ar viņiem. Lai vīrieši redz Jūsu rezultātu, neredzot pašu procesu. Jūs taču neņemiet savu vīru vai draugu līdzi uz kosmētisko kabinetu? Tad kāpēc viņu ņemt līdzi uz trenažieru zāli? Sporta klubā Jūs varēsiet trenēties, domājot tikai par treniņu un to, kā efektīvāk sasniegt rezultātu, neuztraucoties par savu ārējo izskatu nodarbības laikā bez kosmētikas un sporta apģērbā.

Kā arī Jums būs pieejami vairāki pakalpojumi sevis palutināšanai, piemērām, pēc treniņa pasauļoties solārijā, apmeklēt skaistumkopšanu salonu, vai pedikīru.

Body sport kluba kolektīvs ir draudzīgs un profesionāls. Visām trenerēm ir B un C kategorijas sporta trenera sertifikāti. Ir liela nodarbību izvēle. Bet kluba atsaucīgās administratores vienmēr Jums palīdzēs saprast, kāda nodarbība derēs tieši Jums.

Jebkurā vienreizējā nodarbībā ir arī iekļauts:

  • Saunas apmeklējums;
  • zaļā tēja pēc nodarbības;
  • fēns.