Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Sakoptas rociņas un spilgti nadziņi uz 3 nedēļām: 53% atlaide ekspress manikīrs ar ilgnoturigās GELISH lakas pārklājumu salonā „AUDRA Style”

Sakoptas rociņas un spilgti nadziņi uz 3 nedēļām: 53% atlaide ekspress manikīrs ar ilgnoturigās GELISH lakas pārklājumu salonā „AUDRA Style”

Старая цена
16.00 €
Новая цена
7.50 €
− 53% Подробнее

Vasarā tik ļoti gribas izskatīties uz visiem 100, bet dažreiz vienkārši žēl laika pat tam, lai pilnveidotu savu tēlu. Jāpiekrīt, ka ar visu mūsu tieksmi uz ķermeņa skaistumu, mēs diez vai sēdēsim mājās, lai uzlakotu nagus, tā vietā lai brauktu pie jūras vai vienkārši pastaigātos pa saulainām taciņām.

Beidzot perfekta tēla problēma ar minimālu laika tēriņu vismaz daļēji ir atrisināta. Tagad jums var būt ideāls manikīrs, kuram patērēsiet tikai stundu reizi trijās nedēļās.

Salonā "AUDRA Style" manikīra meistars piešķirs jūsu rokām vasaras siltumu un spilgtumu ar ekspresmanikīra un ilgnoturīgās nagu lakas GELISH palīdzību, pateicoties kam, jūsu pirkstiņi izskatīsies tik sakopti, dabiski un sulīgi.

Salons „AUDRA Style” – īpaša vieta, kur kļūt skaistai! Salona meistari piedāvā jums jaunākās tendences un aktualitātes skaistumkopšanā! Pieredzējuši un profesionāli meistari palīdzēs radīt pilnību un kreativitāti nagu dizainā par pieejamām un patīkamām cenām.

Salonā jūs sagaida moderna ,radoša gaisotne un individuāla pieeja jūsu vēlmēm!