Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Romantiska atpūta DIVIEM viesnīcā BaltPark ar 50% atlaidi: nakts LUX numurā ar džakuzi, saldumi un šampanietis numurā, un gardas brokastis!

Romantiska atpūta DIVIEM viesnīcā BaltPark ar 50% atlaidi: nakts LUX numurā ar džakuzi, saldumi un šampanietis numurā, un gardas brokastis!

Старая цена
80.00 €
Новая цена
40.00 €
− 50% Подробнее

Viesnīca BALTPARK piedāvā jums 43 gaišus un elegantus numurus. Viesnīcas dizainā apvienotas mūsdienu tendences un klasiskas vērtības, kas palīdz radīt mājīgu un omulīgu atmosfēru, tai pat laikā nodrošinot viesnīcas iemītniekiem visas nepieciešamās ērtības un tehnisko aprīkojumu.

Tiem, kas plāno lietišķu braucienu, viesnīca piedāvā agrās brokastis, pieeju Internetam, mūsdienīgu konferenču zāli un viesnīcas numurus ar iekārtotu darba vietu.

Viesnīcas restorānā varēsiet aizmirst par ikdienas steigu un rūpēm, klausoties mierīgu mūziku un baudot īpašo atmosfēru. Par jūsu lielisko noskaņojumu rūpēsies radošie pavāri un laipnais apkalpojošais personāls.

Jūs patīkami pārsteigs kaljana namiņš, kas atrodas uz viesnīcas jumta. Namiņš iekārtots austrumu stilā: sarkani paklāji, lieli un mazi spilveni, skaisti lodziņi un īsts austrumu kafijas galdiņš pašā namiņa centrā. Neizpaliek arī mūzika – varēsiet klausīties romantiskās vai austrumu mūzikas skaņās. Pa nelielajiem lodziņiem varēsiet lūkoties uz daudzveidīgajiem Rīgas namu jumtiem, baudot ķiršu, banānu, persiku vai ābolu kaljanu.