Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны

Sporta klubs „Bruņinieks” aicina jūs apmeklēt tā lieliski aprīkotās un omulīgās telpas Bruņinieku ielā 49-2. Gan ieeja, gan piebraukšana ir no abām pusēm (arī no Matīsa ielas).

Nāciet uz sporta klubu „Bruņinieks”, lai nostiprinātu savu veselību, uzlabotu fizisko formu un ārējo izskatu.

Viena no galvenajām kluba priekšrocībām ir tā atrašanās vieta pašā Rīgas centrā. Šeit nokļūt būs ērti ikvienam – gan ar kājām, gan ar mašīnu (blakus „Bruņiniekam” atrodas ērtas autostāvvietas Matīsa ielā un Bruņinieku ielā).

Sporta klubā „Bruņinieks” jūs varēsiet ne tikai darboties ar trenažieriem, bet arī atpūsties pēc aktīvas sportošanas pirts kompleksā – saunā, turku pirtī, baseinā/džakuzi un šarko dušā.

Visbeidzot, sporta klubā „Bruņinieks” jutīsieties patiesi omulīgi, pateicoties draudzīgajam un izpalīdzīgajam personālam.

Kluba bārā varēsiet iemalkot gardus saldējuma kokteiļus un svaigi spiestas sulas. Šeit varēsiet palutināt sevi arī ar šokolādes batoniņiem, diētiskajām bulciņām, iedzert kādu tējas vai kafijas tasi, kā arī baudīt dažādus gāzētus vai negāzētus atspirdzinošos dzērienus.

Tā kā šis bārs ir sporta kluba bārs, par saprātīgu cenu varēsiet divkāršot savus spēkus, iedzerot proteīnu kokteili. Iespējams pagatavot gan sievietēm, gan vīriešiem domātus kokteiļus.