Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Pilnvērtīga izmeklēšana pie ginekologa, analīzes, USG un konsultācija ar 55% atlaidi. Sargā savu veselību!

Pilnvērtīga izmeklēšana pie ginekologa, analīzes, USG un konsultācija ar 55% atlaidi. Sargā savu veselību!

Старая цена
43.50 €
Новая цена
19.50 €
− 55% Подробнее

Veselība ir katras sievietes vērtība. Diemžēl šī vērtība ir trausla. Ikdienas steiga, stress to var būtiski ietekmēt, tādēļ tās saglabāšanai nepieciešama speciālista palīdzība.

Apmeklējiet ginekologu arī tad, ja jums nav sūdzību. Ginekologa apskate katrai sievietei neatkarīgi no vecuma ir nepieciešama vismaz reizi gadā. Ārsts veiks apskati un papildus izmeklējumus lai izvērtētu jūsu ginekoloģisko veselību. Ir tik patīkami dzirdēt, ka ar Jūsu veselību viss ir kārtībā. Bet, iespējams, pēc analīžu veikšanas tiks atklāta kāda problēma, kuru sākumstadijā var izārstēt dažu dienu laikā, taču ārstēšanas atlikšana var paildzināt atveseļošanās procesu. Jo ātrāk saslimšana tiek atklāta,jo veiksmīgāks ir ārstēšanas process un labvēlīgāka atveseļošanās.

Bieži vien mēs nevēlamies apmeklēt ārstu, jo „nav laika”, „nekas nesāp” un „gan jau pāries”. Dažas ginekoloģiskās saslimšanas mēdz noritēt bez redzamiem simptomiem, bet var novest pie neatgriezeniskām sekām. Galvenais ir atcerēties, ka savlaicīgs ginekologa apmeklējums nodrošinās jums pārliecību par savu veselību.

Ginekologi, kas strādā ārstu praksē „Alpino Pērle”, sniedz profesionālu un izsmeļošu konsultāciju gan dažādu ginekoloģisku slimību gadījumā, gan arī profilaksei.

Ginekologs (jeb sieviešu ārsts) veic sieviešu konsultāciju, sākot no 15 gadu vecuma. Klīnikas ginekoloģiskais kabinets ir aprīkots ar ērtu, mūsdienīgu krēslu un jaunās paaudzes ultrasonogrāfijas aparātu (USG), ar kura palīdzību var veikt ginekoloģisko USG vizītes laikā. Tas nodrošina ātrāku diagnozes noteikšanu. Apskates laikā ginekologs izmanto vienreiz lietojamos instrumentus, kas atbilst visaugstākajām higiēnas prasībām.