Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Izbēdz no soda par nederīgu izziņu vai esi soli tuvāk tiesībām: medicīniskā apskate un izziņas noformēšana ar 50% atlaidi

Izbēdz no soda par nederīgu izziņu vai esi soli tuvāk tiesībām: medicīniskā apskate un izziņas noformēšana ar 50% atlaidi

Старая цена
20.00 €
Новая цена
10.00 €
− 50% Подробнее

Kvalitatīvu medicīnisko apskati un izziņas noformēšanu pēc visiem standartiem jums nodrošinās medicīnas centrs „UniKLINIKA”.

Medicīnas centrs „UniKLINIKA” dibināts 2000.gadā. Pirmās šāda veida ārstniecības iestādes bija izveidotas rietumos, vēlāk, ņemot vērā augošo pieprasījumu, šādi specializēti centri radās Austrumeiropā, bet vēlāk Krievijā un, visbeidzot, arī Latvijā. „Mēs nolēmām “neizgudrot riteni” un ieviesām vadošo rietumu klīniku, kur arī tika apmācīti mūsu speciālisti, darbības shēmu,” – stāsta klīnikas direktors Dmitrijs Ivanovs-Loškanovs. Pašlaik diagnostikas un ārstēšanas metodes klīnikā atbilst pasaules attīstīto valstu līmenim.

„UniKLINIKA” izveidošanas pamatā bija vēlme mainīt pašreizējo situāciju medicīnisko pakalpojumu tirgū. Klīnikas mērķis - maksimāli saīsināt pacienta ceļu līdz ārstam-speciālistam. Dispečera loma centrā ir uzticēta laipnam administratoram, kas atbildēs uz visiem telefoniski vai personīgi uzdotajiem jautājumiem, palīdzēs izvēlēties vajadzīgo speciālistu, izstāstīs par iespējamām izmeklēšanas metodēm un citiem pakalpojumiem.

Sākotnēji „UniKLINIKA” specializējās mazā iegurņa orgānu slimību ārstēšanā, taču ar laiku sāka pieaicināt arī citu specialitāšu ārstus. Tas ir likumsakarīgi, jo pieeja slimību ārstēšanā ir kompleksa un to nevar nodrošināt bez vispusīgas situācijas analīzes.

Tādejādi „UniKLINIKA” nonāca pie nepieciešamības sniegt pilnu medicīnisko pakalpojumu klāstu, un šodien tā ir daudzprofilu medicīnas centrs. “Ērtību nodrošināšana pacientam un ārstēšanas efektivitāte ir galvenie mūsu darba kritēriji,” - atzīmē Dr. Ivanovs-Loškanovs.