Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Dzīvo ekonomiski un videi draudzīgi!

Dzīvo ekonomiski un videi draudzīgi!

Старая цена
8.00 €
Новая цена
3.99 €
− 50% Подробнее

Dzīvot videi draudzīgi ir ne vien tālredzīgi , bet arī ekonomiski izdevīgi! 

Vēlies ekonomēt uz ikdienā tiek bieži izmantoto apgaismojumu? Iegādājies ekonomiskās LED spuldzes 4W ar 50% atlaidi!


Un tie nav tukši vārdi, jo ir pierādīts, ka izmantojot LED spuldzes Jūs varat ietaupīt līdz 268.03 LVL.

 

LED spuldzes salīdzinājumu ar kvēlspuldzi.


 Spuldzes tips
 Halogen spuldze 50 W  LED lampa 4W
 Ekspluatācijas termiņš
 1000 stundas
 50000 stundas
 Lampu skaits, ko izmanto 50,000 stundu laikā  50  1
Lampu kopējās izmaksas ( LVL) 25.00 LVL  3.99 LVL
 Elektroenerģijas patēriņš (50,000 stundu laikā)  2500  200
 Elektrības vērtība (50,000 stundu laikā; 1 kilovata vērtība 0.1074 Ls)  268.5  21.48
 Kopējā vērtība  293.50  25.47



Kāpēc tieši LED?


Ārkārtīgi ilgs kalpošanas laiks - Gaismas diožu fantastiski ilgu kalpošanas laiku nodrošina kvēldiega trūkums. Gaismas diožu lampiņa var kalpot līdz pat 50 tūkstošiem stundu vai 5 nepārtrauktās darbības gadus! Tas ir 50 reizes vairāk nekā kvēlspuldzes kalpošanas laiks, un 3-5 reizes vairāk nekā luminiscences lampas kalpošanas laiks.

Zema elektroenerģijas patērēšana - Gaismas diodes ir enerģiju taupošie gaismas avoti, to izmantošana ļauj ievērojami samazināt elektroenerģijas patērēšanu salīdzinājumā ar citām lampām,duralight, neonu.

Darbība zemās temperatūrās - Pateicoties gaismas diožu pusvadītāju dabai to spilgtums ir atgriezeniski proporcionāls apkārt vides temperatūrai, kas padara tos par īpaši piemērotiem mūsu klimata apstākļiem. Ekspluatācijas temperatūras diapazons ir no no 50 C līdz +60 C.

Izturība pret mehāniskām iedarbībām - Gaismas diodes ir ļoti izturīgas pret mehāniskām iedarbībām, sitieniem un vibrācijām, jo to konstrukcijā nav stikla detaļu vai kvēldiegu.

Augsta gaismas atdeve - Gaismas diožu spilgtumu var salīdzināt ar neona spilgtumu. Piemēram: parastā kvēlspuldze dod līdz 10 lūmeniem uz 1 patērēto enerģijas vatu, gaismas diodes dod no 50 lūmeniem un vairāk. Ļoti spilgti diodi nodrošina jaudīgu gaismas plūsmu šīs klases izstrādājumiem, tādējādi, šos moduļus var pielietot ne tikai kā dekorāciju, bet arī apgaismošanai.

Gaismas dzidrums - Izmantojot gaismas diodes, ir iespējams iegūt jebkuru krāsu vai toni: piemēram, dzidrs zils, dzidrs balts, oranžs, zili-zaļš un daudzas citās krāsas un toņi, kurus nevar iegūt izmantojot kvēlspuldzes.

Augsts drošības līmenis - To nodrošina gaismas diožu zems siltuma izdalījums ar zemu spriegumu, kas sniedz iespēju izmantot tos zem ūdens (strūklaku, baseinu un akvāriju izgaismošanai).

Starojuma virziens - Tiek izlaists liels gaismas diožu starojuma virziena modifikāciju sortiments ar gaismas plūsmas izkliedēšanas leņķiem no 10līdz 140 grādiem. Tāpēc gaismas diožu konstrukcijai nav nepieciešami speciāli atstarotāji vai izkliedētāji. Kompakti izmēri ir ļoti ērti, lai izpildītu jebkādas dizaineru idejas.

Viegla montāža - Kā arī iespēja piestiprināt diodes pie jebkādas virsma ievērojami atvieglina montāžu un remontu, kā arī samazina saistītos izdevumus.

Nav inerces - Ir iespējams vadīt diodes, izmantojot kontrolierus,dimmerus. Spilgtumu un gaismas krāsu var laideni mainīt. Pārvaldot gaismas intensitāti un režīmu ir iespējams sasniegt fantastisku "dzīvas gaismas" efektu.
 
Esošu gaismas avotu aizvietošana - Moduļu tehniskie un elektriskie parametri ļauj viegli aizvietot jebkurus agrāk uzstādītus gaismas avotus un ievērojami samazināt ekspluatācijas un apkalpošanas izdevumus.

Ekoloģiskā un uguns drošība - Nesatur indīgas vielas, nav liekā ultravioleta vai infrasarkana izstarojuma.