Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Iestūrē vasarā uz drošām riepām un ar skaidriem stikliem!

Iestūrē vasarā uz drošām riepām un ar skaidriem stikliem!

Старая цена
13.00 €
Новая цена
3.50 €
− 73% Подробнее
Iestūrē vasarā uz drošām riepām un ar skaidriem stikliem!

Auto ritošās daļas diagnostika + logu šķidruma uzpilde. Parasti - 13.00 LVL pie mums ar 73% atlaidi tikai par 3.50 LVL!

"Ikdienā, tāpat kā sportā, drošība ir pirmajā vietā! Tādēļ nepalaidiet garām iespēju pārbaudīt savas automašīnas tehnisko stāvokli pie mūsu servisa meistariem! " (Gatis Lapāns. Igaunijas drifta čempions 2010) 


Vasara viennozīmīgi ir laiks, kad vari iesēsties savā auto un doties, kur vien sirds kāro! Taču, lai pusceļā Tevi nepiemeklētu tehniskas ķibeles, dodies pie „Lak-y" un varēsi justies droši visa izbraukuma laikā! Mēs Tev šoreiz piedāvājam ritošās daļas diagnostiku + logu šķidruma uzpildi tikai par 3,50 LVL!

„LAK-Y" profesionāļi autojomā darbojas jau 10 gadus un šogad paplašina savu darbību, atverot jaunu servisu Rīgā.

„LAK-Y" autoserviss strādā ātri un kvalitatīvi, rodot arvien jaunus klientus un sadarbības partnerus. Veicam arī visa veida auto remontu, krāsošanu, kā arī tehnisko palīdzību uz ceļa un evakuatoru, ja nepieciešams.

Brauciet pie mums un pārliecinieties, ka klienti ir mūsu galvenā vērtība!

LAK-Y paspārnē 2006 gadā  ir izveidota komanda "LAK-Y Racing".

Komanda savu līdzšinējo pieredzi guvusi dažādos autosporta paveidos. Visi dalībnieki iepriekš ir sekmīgi startejuši dažādās amatieru un profesionālajās sacensībās, tai skaitā Drifta čempionātos arī ārpus Latvijas, kur komandas braucēji ir sasnieguši vērā ņemamus rezultātus.