Все купоны, акции, скидки Латвии

Все скидочные купоны
Ecovacs robots–putekļusūcējs D58 Ag+

Ecovacs robots–putekļusūcējs D58 Ag+

Старая цена
299.00 €
Новая цена
195.00 €
− 35% Подробнее

Ar savu pievilcīgo krāsu un pilnvērtīgo aprīkojumu EcoVacs D58 ir robotu — putekļsūcēju čempions dizaina un aprīkojuma ziņā savā cenu kategorijā!

 

Modelis D58 izmanto gandrīz visas EcoVacs robotu – putekļsūcēju unikālās īpašības. Tas ir aprīkots arī ar antibakteriālo funkciju, jūtīgiem sensoriem, kas uzkopšanu padara efektīvu - Tavs robots nenokritīs no kāpnēm un netīrākās vietas tīrīs īpaši rūpīgi! Tam var iestatīt divus dažādus laikus ikdienas automātiskajai telpu uzkopšanai. Tas var uzkopt līdz pat 150 m2 lielu** telpu!

 

Komplektā iekļauts: robots-putekļsūcējs, uzlādes stacija, magnētiskā lente, virtuālā siena, vadības pults, rezerves sānu birstīte, galvenās birstes tīrīšanas rīks.

 

EcoVacs D58 unikālās īpašības

EcoVacs D58 unikālā Ag + antibakteriālā funkcija novērš mikroorganismu vairošanos. Virsma ir pārklāta ar pozitīvi lādētām sudraba molekulām, kuras plaši izmanto pateicoties to antibakteriālajām īpašībām. Magnētiskā lente robotam ilglaicīgi neļauj šķērsot noteiktu līniju. To var uzlīmēt uz grīdas zem paklāja. Magnētiskās lentes kalpošanas ilgumu pagarina lentes magnētisma uzlabošanas rīks, kas kā papildierīce tiek iekļauts komplektā. Virtuālā siena īslaicīgi nosaka robota pārvietošanās laukumu, izmantojot infrasarkano staru, kas neļauj putekļsūcējam iekļūt atsevišķās istabās. EcoVacs sensori šo staru uztver kā barjeru, kuru robots nešķērsos.

 

EcoVacs D58 ar tā uzticamo uzlādes staciju, šķidro kristālu displeju, tālvadības pulti, grozāmu priekšējo braukšanas riteni, virtuālo sienu, 4 tīrīšanas režīmiem, 2 uzstādāmiem tīrīšanas cikliem nodrošina kontrolētu un optimālu tīrīšanu. Pēc tikai 3-4 stundu ilgas uzlādes, robots ir atkal gatavs veselu stundu* uzkopt jūsu grīdas! EcoVacs robots ir pilnīgi patstāvīgs, jo pats atgriežas uzlādes stacijā pēc katra tīrīšanas cikla. 

 

* Ja robots regulāri darbojas pilnā ciklā vismaz vienu reizi diennaktī.
** Atkarībā no telpu konfigurācijas un grīdas seguma.

 

Preci iespējams saņemt jau tagad, Cocos veikalā, Dzelzavas ielā 51a, Rīgā (blakus Mēbeļu namam)

 

  • Piegāde Rīgā 3 Ls
  • Piegāde Latvijas robežās (uz novadu centriem) 5 Ls