Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Esat noguruši no smagās ikdienas burzmas? Bažas par sāpēm kājās un galvā? Salonam VENERDI ir lielisks piedāvājums, lai Jūs justos atpūties!

Esat noguruši no smagās ikdienas burzmas? Bažas par sāpēm kājās un galvā? Salonam VENERDI ir lielisks piedāvājums, lai Jūs justos atpūties!

Vecā cena
49.80 €
Jaunā cena
14.22 €
− 71% Sīkāk
Klasiskās Taizemes masāžas māksla formējās ietekmējoties no senās Ķīnas un Indijas kultūrām un ieguva pašreizējo formu pateicoties ilggadīgai praksei, vērojot cilvēka ķermeņa dabu, ar mēģinājumu un kļūdu metodēm, veidojot skaidru sistēmu atveseļošanas terapijai. Procedūrā tiek iekļauts: Vanniņa kājām ar jūras sāli un Tējas koka ēterisko eļļu – 10 minūtes; Kāju un pēdu Taizemes masāža – 40 minūtes; (Pēdu masāža tiek veikt ar bāzes krēmu pievienojot 100% Tējas koka ēterisko eļļu. Kāju masāža tiek veikta bez krēma, tiek pielietota speciāla tehnika ar roku palīdzību.) Roku, kakla un galvas masāža – 25 minūtes. (Roku un kakla masāža tiek veikta ar relaksējošo lavandas eļļu, galvas masāža – bez eļļas.) Procedūras ilgums 1 stunda 15 minūtes.   Tējas koka priekšrocības: Profesionālā dermatoloģijā un kosmetoloģijā Tējas koks ir atzīts kā rezultatīvs antiseptisks un pretiekaisumu līdzeklis ar plaša spektra iedarbību. Likvidē bakteriālas, vīrusa, parazītu dermatītu, ekzēmas, iekaisuma infiltrāti ādā. Novērš sēnīšu infekciju. Nodrošinaārstnieciskuunreģeneratīvoiedarbībuuzādu, novēršotkairinājumu, pietūkumu, nieziun apsārtumu. Tējaskoksir viensno spēcīgākajiemantiseptiskajiem unpretiekaisuma daudzpusīga pielietojuma līdzekļiem. Stimulēimūnosistēmu, palielina asinsleikocītuaktivitāti. Samazinaiekaisumuun pietūkumulimfmezglos.   Lavandas ēteriskā eļļa Kosmētiska -jutīgasādas kopšana Ārstnieciskā - nomierinošs, relaksējošs līdzeklis Pretsāpju līdzeklis galvassāpju un asinsvadu spazmu gadījumos Efektīvslīdzeklispretaterosklerozi Pretsaaukstēšanās un pretklepus līdzeklis Uzlaboorganismanoturību pretnogurumuuninfekcijasslimībām Veicinapulsa izlīdzināšanu Novērštahikardijuunneirotiskas sirdssāpes Spazmolītiķis Normalizēasinsspiedienu Palīdz izvadī toksīnus no organisma. Taizemes masāžas efekts Asinsrites uzlabošana, masējamās zonas sildīšana, uztūkuma noņemšana. Muskuļu darbības spēka un efektivitātes uzlabošana, toksīnu izvadīšana, spriedzes noņemšana, cīpslu atslābināšana un viņu elastīguma uzlabošana. Nervu sistēmas aktivitātes stimulēšana un uzlabošana. Atslābināšanās un dziļa elpošana Ādas slimības gadījuma masāža ir aizliegta. Alkohola vai zāļu intoksikācijas gadījumos. Sirds un asinsvadu slimību, diabēta gadījumos.