Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Salonā "VENERDI" – matu krāsošana ar jaunas paaudzes matu krāsu TECHNO FRUIT COLOR ar  keratīnu + griezums AR KARSTAJĀM ŠĶĒRĒM un ieveidošana!

Salonā "VENERDI" – matu krāsošana ar jaunas paaudzes matu krāsu TECHNO FRUIT COLOR ar keratīnu + griezums AR KARSTAJĀM ŠĶĒRĒM un ieveidošana!

Vecā cena
64.03 €
Jaunā cena
29.88 €
− 53% Sīkāk
Matu krāsošana– tā ir vesela māksla ar kuras palīdzību Jūs varēsiet izpaust savu noskaņojumu apkārtējiem un saņemsiet baudījumu no jaunās sevis, lai varētu iepriecināt ar savu jauno izskatu arī paziņas un savus mīļos. Tādēļ ir svarīgi, lai tādu smalku darbu kā Matu Krāsošana veiktu profesionāļi. Meistari var apiet tādas neizbēgamas kļūdas kā, matu krāsas toņa neparedzamība krāsošanas beigās, matu bojājumi un krāsas nedabisks izskats, kas var rasties krāsojot matus mājas apstākļos. Tātad, esam nolēmuši pārkrāsot matus. Pirmais jautājums, kurš rodas ir – kādu krāsu izvēlēties!?   Salona «VENERDI»meistari palīdzēs Jums atrisināt šo jautājumu. «VENERDI»tas ir moderns, mūsdienīgs skaistumkopšanas salons, kura augstās klases meistari Jums ar prieku piedāvās Jūsu izvēlei dažādus augstas klases pakalpojumus. Katrs salona «VENERDI»apmeklētājs saņem viesmīlīgu uzņemšanu, lielisku apkalpošanu un vienmēr aiziet no mums apmierināts un protams arī skaists uz sapucēts. Matu griešanai ar karstajām šķērēm ir ārstnieciska iedarbība. Pat pēc pirmā griezuma ar šo sistēmu matu struktūra un veselība uzlabojas. Darbības princips ir katra mata griezuma vietas sakausēšana, kas ne tikai aizsargā to no kaitīgās vides iedarbības, bet arī ļauj saglabāt dabīgo mitrumu un matam svarīgus proteīnus. Iedarbība saglabājas aptuveni 2 mēnešus. Karstās šķēres ir elektroniski vadāma matu griešanas sistēma, kas garantē precīzu matu griezumu un nostiprina matu galus, atrisinot daudzas matu kopšanas problēmas. Pēc griešanas ar karstajām šķērēm mati kļūst apjomīgāki un spožāki. Efekts īpaši pamanāms gariem, bojātiem un lūztošiem matiem. «VENERDI»- Jūsu skaistums ir mūsu prioritāte!