Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Matu mazgāšana ar dziļi attīrošo šampūnu + griezums ar karstajām šķērēm+ ALTER EGO ITALY  Matu maska ar piena proteīniem+ veidošana ar 50% atlaidi!

Matu mazgāšana ar dziļi attīrošo šampūnu + griezums ar karstajām šķērēm+ ALTER EGO ITALY Matu maska ar piena proteīniem+ veidošana ar 50% atlaidi!

Vecā cena
48.38 €
Jaunā cena
17.79 €
− 63% Sīkāk
Matu griešanai ar karstajām šķērēm ir ārstnieciska iedarbība. Pat pēc pirmā griezuma ar šo sistēmu matu struktūra un veselība uzlabojas. Darbības princips ir katra mata griezuma vietas sakausēšana, kas ne tikai aizsargā to no kaitīgās vides iedarbības, bet arī ļauj saglabāt dabīgo mitrumu un matam svarīgus proteīnus. Iedarbība saglabājas aptuveni 2 mēnešus. Karstās šķēres ir elektroniski vadāma matu griešanas sistēma, kas garantē precīzu matu griezumu un nostiprina matu galus, atrisinot daudzas matu kopšanas problēmas. Pēc griešanas ar karstajām šķērēm mati kļūst apjomīgāki un spožāki. Efekts īpaši pamanāms gariem, bojātiem un lūztošiem matiem. Pasaulslavenais itāļu brends ALTER EGO ITALY. Tā ir ekskluzīva profesionāla matu kosmētika, kas tiek izplatīta tikai ar skaistumkopšanas salonu starpniecību. Jaunāku kosmētisku profesionālu matu produktu pamatā ir dabiskie augu ekstrakti, tādi kā aloja, saulespuķe, apelsīns, kvieši, bambuks, bērzs, salvija, rozmarīns, ašķi, mandeles, olīveļļa, Karite un biozīda eļļas (jūras aļģu komplekss). Alter Ego preču zīmes ražotājs radīja matu un galvas ādas ārstēšanas un kopšanas profesionālus līdzekļus, izmantojot mūsdienu inovācijas tehnoloģijas. Šampūns ar linu seklu eļļu. Šampūns ar linu seklu eļļu visiem matu tipiem. Pateicoties tā dziļai un rūpīgi tīrošai iedarbībai mati izskatās veseli. Ideāli piemērots biežai lietošanai. Pasaulslavenais itāļu brends ALTER EGO ITALY. Tā ir ekskluzīva profesionāla matu kosmētika, kas tiek izplatīta tikai ar skaistumkopšanas salonu starpniecību. Matu maska ar piena proteīniem Barojoša maska matiem. Atjauno matu struktūru pateicoties piena proteīniem. Padara matus elastīgākus. „VENERDI" - ir moderns, mūsdienīgs skaistumkopšanas salons; tā prasmīgākie meistari ar prieku pieņems Jūs un piedāvās Jūsu izvēlei visdāžādākos augstākās klases pakalpojumus. Katrs skaistumkopšanas salona „VENERDI" apmeklētājs tiek viesmīlīgi uzņemts, lieliski apkalpots un vienmēr atstāt mūs gandarīts un, kas ir līdzvērtīgi svarīgs, skaists! Jūsu skaistums ir mūsu prioritāte!