Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Romantisks SPA rituāls pārim Vaniļas debesis: ietīšana, masāža u.c. (90min)

Romantisks SPA rituāls pārim Vaniļas debesis: ietīšana, masāža u.c. (90min)

Vecā cena
110.00 €
Jaunā cena
45.00 €
− 59% Sīkāk
Piešķil romantikas dzirkstelīti savām attiecībām! Atklāj jaunas sajūtas kopā ar savu mīļoto cilvēku skaistuma studijā CitySPA, pašā Rīgas sirdī! Romantiska sveču gaisma, relaksējoša mūzika, reibinošs vaniļas aromāts, rožlapiņas, dzirkstošs dzēriens… Šis aizraujošais SPA ceļojums liks atkal sajust tauriņus vēderā!
 
Procedūrā ietilpst:
  • Vaniļas-piena vanniņa kājām
  • Vaniļas-zemeņu skrubis
  • Relaksējoša visa ķermeņa masāža ar zemeņu masāžas eļļu
  • Aromterapija
  • Zemeņu maskas uzklāšana + ietīšana
  • Glāze dzirkstoša dzēriena
  • Rituāla ilgums: 90 min
Procedūras gaita:
  • Vaniļas-piena vanna kājām –  Vanniņa sagatavos ķermeni tālākam SPA rituālam. Barojoša, tonizējoša, mīkstinoša iedarbība. Vaniļas ēteriskās eļļas aromāts rosina dzīvesprieku, rada romantisku gaisotni, mazina stresu un dusmas. Vaniļa piešķir apbrīnojami saldu un austrumniecisku aromātu, tai piemīt afrodiziaku kaislība un eksotikas elements. Vaniļas aromātam ir spēcīga iedarbība uz zemapziņu. Tas atsauc atmiņā bērnības skaistākos mirkļus, radot iekšēju mieru, drošību un mājīgumu.
  • Vaniļas-zemeņu skrubis –  dziļi attīrīs un mīkstinās ķermeņa ādu, piešķirot tai kārdinošu aromātu, kā arī padarīs ādu zīdaini maigu un gludu. Ļaujies piesātinātajam vaniļas-kokosa aromātam, pārvēršot ādas attīrīšanu kārdinošā skaistuma rituālā.
  • Relaksējoša masāža – masāža tiek veikta mugurai un kājām visā to garumā ar vieglām, slīdošām, ritmiskām kustībām, atbrīvojot organismu no uzkrātās spriedzes. Rezultātā tiek mīkstināta āda, izlīdzinātas mazās krunciņas un “pabarota” āda. Zemenes palēnina ādas novecošanās procesu un tām piemīt grumbiņas izlīdzinošas īpašības. Zemenēm arī piemīt antioksidantu un barojošas īpašības, tās ir bagātas ar C vitamīnu. Zemeņu aromāts ir kaisles aromāts, kas spēj atmodināt emocijas.
  • Zemeņu maskas uzklāšana + ietīšana – Zemeņu procedūra rūpēsies par vingru ķermeni, saules un skābekļa mīlētu ādu, kas lieliski pieņems saules dāvāto enerģiju un to dāvās Jums. Kosmētikas sastāvā esošie komponenti mazina iekaisumus un lieliski dziedē brūces, tā ir bagāta ar nepiesātinātajām omega 3 un omega 6 taukskābēm, citām organiskajām skābēm, A, B, E vitamīniem un vielām, kas baro, mitrina un atjauno ādu.
Kontrindikācijas: ādas alerģijas, grūtniecība, paaugstināta ķermeņa temperatūra (virs 37 grādiem), akūts iekaisuma process, audu vai orgānu asiņošana vai to bojājumi, asinsvadu sistēmas slimības, infekciozas ādas slimības, onkoloģiskas saslimšanas, akūta sirds asinsrites nepietiekamība