Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Parīzes romantiskās krāsas un ceļojums uz Luāras pilīm tikai par Ls 149. Šīs vietas noteikti jāapciemo kaut reizi dzīvē!

Parīzes romantiskās krāsas un ceļojums uz Luāras pilīm tikai par Ls 149. Šīs vietas noteikti jāapciemo kaut reizi dzīvē!

Vecā cena
255.00 €
Jaunā cena
149.00 €
− 42% Sīkāk

Galvenais „Eiropas ceļojumu aģentūras” darbības virziens ir tūrisma ceļojumu organizēšana un pārdošana. Visu darbības laiku tūrisma aģentūra ir profesionāli attīstījusies un ir kļuvusi par vienu no stabilākajiem partneriem tūrisma biznesā.

„Eiropas ceļojumu aģentūra” lepojas ar savu kolektīvu – profesionāliem autobusu vadītājiem, augsti kvalificētiem grupu vadītājiem un ekskursiju vadītājiem. Aģentūras personālam ir liela pieredze tūrisma industrijā, kā arī augstāko izglītības iestāžu diplomi ar specializāciju viesnīcu vadīšanā un tūrismā. Darbinieku augstā kvalifikācija un vairāku svešvalodu zināšanas ļauj veiksmīgi sadarboties ar ārzemju partneriem.

Uzņēmums „Eiropas ceļojumu aģentūra” ir izveidojis pastāvīgo klientu loku, kurš ik gadus turpina pieaugt. Uzņēmuma pakalpojumus izmanto dažādas organizācijas, uzņēmumi, iestādes un darba kolektīvi, kā arī aizvien palielinās grupu pieteikumi.

„Eiropas ceļojumu aģentūra” piedāvā braucienus, kuri sastādīti ņemot vērā klientu vēlmes un iespējas, tieši tāpēc aģentūras ceļojumi ir unikāli un atšķiras no citu firmu piedāvātajiem.