Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Pasakainas garšas pilna maltīte DIVIEM restorānā NAVAT CLUB ar 50% atlaidi. Uzbeku viesmīlības zelta tradīcijas!

Pasakainas garšas pilna maltīte DIVIEM restorānā NAVAT CLUB ar 50% atlaidi. Uzbeku viesmīlības zelta tradīcijas!

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
14.90 €
− 50% Sīkāk

Vieta, kā iedvesmas avots….

Restorāns „Navat club” ir brīnišķīgs turpinājums Rīgā jau tik ļoti lielu popularitāti ieguvušajam uzbeku virtuves restorānam „Uzbekistāna”. Pēc vairāk kā gada darbības un lielā pieprasījuma restorāna saimnieki nolēma radīt demokrātisku restorānu ar mūsdienīgu konceptu pašā Rīgas sirdī, Jūgendstila rajonā. Restorānu, kurā valdītu uzbeku ēdiena gatavošanas tradīcijas un austrumu viesmīlība savienojumā ar mūsdienīgu interjeru un demokrātisku cenu kategoriju. Lai izbaudīt un iedvesmoties spētu ikviens Rīgas iedzīvotājs un galvaspilsētas viesis.

Interjers

Radot restorānu, mērķis nebija ieturēt vienu stila līniju, bet gan radīt restorāna viesiem komforta, harmonijas un iedvesmas vietu, vienlaikus neaizmirstot par laikmetīgumu un pasaules tendencēm. Tāpēc, ja vajadzētu nosaukt stilu, kādā ieturēts restorāna „Navat club” dizains, to būtu grūti izdarīt. Viens to dēvētu par šiku, kāds cits par dažādu kultūru sajaukumu – eklektiku – kurā vērojamas nelielas haosa iezīmes, taču kopaina rada apbrīnojamu harmonijas sajūtu.

Eklektika stilos ir veidota apzināti, tādējādi atspoguļojot šī brīža pasaules tendenci – savienot nesavienojamo un atspoguļot globalizācijas atstātās sekas. Cilvēki ceļo, dalās iespaidos un līdz ar to dažādas pasaules kultūras ienāk arhitektūrā, interjerā un modē. Restorāna „Navat club” 4 zālēs sadzīvo visdažādākās pasaules kultūras. Ikviens atradīs gan Eiropas, gan Āzijas, gan Austrumu motīvus. Divas no restorāna zālēm veidotas kā atsevišķas nišas - nesteidzīgām sarunām. Mājīgumu rada arī sienā iebūvētās mēbeles, kurās izvietoti dažādu pasaules autoru oriģināldarbi. Šeit var atrast gan senlaicīgas pavārgrāmatas, gan franču dzeju, ko baudīt pie tasītes Caffe Latte. Savukārt attālākā restorāna zāle veidota biznesa sarunām, nedaudz vīrišķīga, ne tik romantiska, bet ar personības auru. Tā ir zāle, kurā var vērot kā uz dzīvas uguns tiek pagatavots pasūtītais ēdiens vai pateikt viesmīlim, kuru vīnu vēlētos baudīt, izvēloties tīkamāko no vīna skapja piedāvājuma. Visbeidzot jāpiemin fotogrāfijas. To restorānā ir daudz, taču katra ir ar savu īpašu stāstu un burvību. Apstājieties un ieskatieties.

Restorāna lepnums – gardumi un to radītāji

Restorāna viesiem tiek piedāvāts izbaudīt tuvo un tālo austrumu ēdienus, jeb uzbeku un japāņu gardumus. Plašajā ēdienkartē ir jau tik izslavināti un popularitāti ieguvuši ēdieni kā plovs, jēra gaļas šašliks, manti, kārtainais pīrāgs – samsa un daudzi citi. Taču vienlaikus restorāns piedāvā arī japāņu virtuves gardumus. Ēdienkartē atradīsiet gan dažādus suši, gan arī japāņu zupas, kurus gatavos restorāna lepnums - japāņu virtuves šefpavārs Konstantīns Novikovs, kurš ir stažējies pie viena no pasaules labākajiem japāņu virtuves meistariem Saito San un ir strādājis populāros Maskavas restorānos Fudzi un Dzeltenā jūra, bet turpmāk priecēs Latvijas gardēžus.