Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Dabīgās masāžas eļļas brīnišķīgai ādai un apbrīnojamai relaksācijai ar 50% atlaidi. Izvēlieties sava rituāla aromātu!

Dabīgās masāžas eļļas brīnišķīgai ādai un apbrīnojamai relaksācijai ar 50% atlaidi. Izvēlieties sava rituāla aromātu!

Vecā cena
12.80 €
Jaunā cena
6.40 €
− 50% Sīkāk

Ir atzīts, ka dabīgā kosmētika ir pārāka par kosmētiku, kuras sastāvā ir ķīmiskās vielas. Mūsdienu kosmētikai pārsvarā ir patīkama tekstūra un smarža. Labākajā gadījumā tā neietekmē ādas veselību, bet sliktākajā gadījumā – kaitē tai. Vairums sintētisko smaržvielu, konservantu, vitamīnu un virspusēji aktīvo vielu negatīvi iedarbojas uz ādu, nodrošinot vien īslaicīgu dekoratīvu efektu.

Organiskajā ūdeni nesaturošajā kosmētikā „KIRO Cosmetics” tiek izmantotas augstas kvalitātes aukstā spieduma dabīgās eļļas, kuru īpašības līdzīgas ādas tauku sekrētam, tādējādi samazinot nevēlamas ādas reakcijas gandrīz līdz nulles varbūtībai. Krēma bāze ar augstu fizioloģisko aktivitāti spēj aizsargāt, mitrināt un reģenerēt ādu, uzlabojot tās aizsargbarjeru.

Pateicoties lielai dabisko sastāvdaļu dažādībai „KIRO Cosmetics” produktos, tiem ir plaša spektra iedarbība uz organismu. Produktus var pielietot dažādi, jo līdzekļiem vienlaikus piemīt gan attīrošas, gan aizsargājošas, gan arī barojošas un citas specifiskas īpašības.