Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Nepalaid garām aizraujošu ceļojumu uz Tartu: jauni iespaidi un noslēpumu atklājumi ķīmijā un fizikā ar 50% atlaidi

Nepalaid garām aizraujošu ceļojumu uz Tartu: jauni iespaidi un noslēpumu atklājumi ķīmijā un fizikā ar 50% atlaidi

Vecā cena
22.00 €
Jaunā cena
11.00 €
− 50% Sīkāk

„...lūk, esmu atgriezies Tartu, tātad – esmu nolēmis, ka man vēl daudz kas jāapgūst,” teica viņš. „Bet kāpēc, jūs jau tā zināt daudz,” brīnījos es. „Dēliņ, Tu vēl esi pārāk jauns, lai saprastu, ka mēs mācāmies visu mūžu” pacietīgi sāka skaidrot viņš. „Tikai apzināti, vai arī neapzināti. Kas attiecas uz Tartu, tad šeit laiks dara dīvainas lietas. Tas it kā apstājas, kad izeju šīs pilsētas tīrajās ielās, un es atkal jūtos jauns, bezrūpīgs, bet tik zinātkārs students. Un vispār, grēks nestudēt pilsētā, kura dāvā tik daudz muzeju un zināšanu.” (No viena ceļotāja piezīmēm)

Tiešām, Tartu ir neparasta pilsēta. Pastaigājies pa to, citi pa to pastaigājas, it kā katrs ir aizņemts ar savām darīšanām, tomēr neatstāj apziņa, ka laiks ir apstājies. Šeit nevar iedomāties, ka kaut kur jāsteidzas, jāskrien. Maģiskā veidā nāk sajūta, ka paspēt var visu.

Par jūsu lielisko atpūtu parūpējusies tūrisma kompānija „Kredo Tour”, kura jau daudzus gadus specializējas dažādu ceļojumu piedāvājumu izstrādē: autobusu ekskursijas, kruīzi, grupu lidojumi u.c. Uz priekšu pretī jauniem iespaidiem!