Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Dāvā saviem matiem veselīgumu un greznību: pilna matu atjaunošana ar ultraskaņu un infrasarkanajiem stariem ar 60% atlaidi

Dāvā saviem matiem veselīgumu un greznību: pilna matu atjaunošana ar ultraskaņu un infrasarkanajiem stariem ar 60% atlaidi

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
11.95 €
− 60% Sīkāk

Skaistumkopšanas salons “HC Lounge” ir vēris savas durvis apmeklētājiem 2010.gada februārī. Neskatoties uz to, ka salons tik jauns, tas jau pakāpeniski sācis iekarot popularitāti Rīgas iedzīvotāju vidū, pateicoties talantīgā un jaunā kolektīva meistarībai, tā neticamai spējai sekot pēdējām tendencēm un jaunumiem skaistumkopšanas jomā.

Šobrīd salonā tiek piedāvāti friziera, manikīra, pedikīra un kosmetologa pakalpojumi, kā arī masāžas un  ķermeņa kopšanas kabinets, solārijs.

Šobrīd skaistumkopšanas jomā ir grūti kādu pārsteigt ar unikāliem procedūru veidiem vai kosmētiskajiem jaunumiem. Līdz ar to daudzu skaistumkopšanas salonu galvenā vērtība ir personāls. Tādējādi salonam ir ar ko pārsteigt savus klientus, jo “HC Lounge” personāls – tie nav tikai vienkārši kvalificēti meistari un speciālisti, tā vēl ir draudzīga komanda, kas ir spējīga pārvērst Jūsu atrašanos salonā par patiesiem svētkiem. Meistaru rūpīgās rokas uzminēs Jūsu noskaņojumu, palīdzēs atgūt dvēseles līdzsvaru, radot Jūsu neatkārtojamo tēlu, kura pamatā būs skaistums un veselība.

Salona draudzīgais personāls ir pateicīgs, ka izvēlējāties tieši „HC Lounge“, un cer, ka jūs uz ilgu paliksiet kopā. Salons vienmēr ir priecīgs jūs redzēt – skaistus, pievilcīgus un jautrus.