Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Neslēp ķermeņa kontūras: efektīva manuālā anticelulīta masāža ar 50% atlaidi

Neslēp ķermeņa kontūras: efektīva manuālā anticelulīta masāža ar 50% atlaidi

Vecā cena
25.00 €
Jaunā cena
12.50 €
− 50% Sīkāk

Ja jautāt skaistumkopšanas salona „DzintaraPērle” meistarei, kura dāvās jūsu ķermenim atpūtu un vēl vairāk pilnības, cik ilgi viņa strādā skaistuma un veselības sfērā, viņa atbildēs vienkārši: „Visu mūžu”. Salons „Dzintara pērle” ir ievērojams ar to, ka visus viesus iedala pacientos un klientos. Pacientus dziedē no muguras un locītavu sāpēm. Bet, kad sāpes gaist, tam pacients kļūst par klientu, un tad meistare viņu lutina ar patīkamiem masāžas seansiem, procedūrām muskuļu tonusa uzturēšanai un ķermeņa kontūras „pievilkšanai”.

Klientam palīdz uzturēt veselību, un kopj viņa skaistumu. Jo skaists cilvēks var būt tikai tad, kad viņš ir vesels un sāpes neatspoguļojas viņa sejā. Šajā brīdī tiek piemeklētas relaksējošas masāžas (ajūrvēdas masāža, reflektorā kāju pēdu masāža), procedūras muskuļu un savienotājaudu tonusa uzturēšanai (limfodrenāžas masāža), var tikt veiktas procedūras, kas „pievelk“ ķermeņa kontūru (vakuuma un anticelulīta masāža, ķermeņa ietīšana).

Bez masāžas praksēm „DzintaraPērle“ meistare ir gatava dāvāt dažādas procedūras sejas, kakla un dekoltē zonas ādas skaistuma uzturēšanai. Procedūru spektrs, kā arī piedāvāto kosmētisko līniju spektrs ir ļoti plašs. Atkarībā no klienta vēlmēm, ievērojot ādas stāvokli, tiek piedāvāta ārstniecisko dūņu kosmētika un kosmētika, kura satur dzintara skābi.