Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Apburošs skatiens: jūsu skropstu ieveidošana ar 60% atlaidi

Apburošs skatiens: jūsu skropstu ieveidošana ar 60% atlaidi

Vecā cena
14.00 €
Jaunā cena
5.60 €
− 60% Sīkāk

Pašā Rīgas centrā savas durvis ir vēris Express skaistumkopšanas salons „Natural Nails”, kura darbības stratēģija ir ļoti atšķirīga no daudziem Rīgas saloniem. „Natural Nails” salona galvenais mērķis ir padarīt sievietes laimīgākas, piedāvājot draudzīgākas cenas. Mērķis ir piedāvāt unikālu iespēju, lai jebkura sieviete varētu saņemt nepieciešamos skaistuma pakalpojumus pēc iespējas biežāk un sev piemērotākajā laikā.

„Natural Nails” salonā strādā vienlaicīgi vairākas meistares, kas ļauj strādāt salonam pēc express metodes, piedāvājot klientam ietaupīt savu laiku, sniedzot pakalpojumu klientam pēc iespējas ātrākajā un nepieciešamākajā laikā.

Salonā ir ļoti draudzīga klientam atmosfēra, kā arī pats galvenais - profesionālie meistari, kuri parūpēsies un padarīs Jūsu nagus, rokas un kājas skaistākas un veselīgākas.

„Natural Nails” salons piedāvā klientiem dabīgus produktus un plašu nagu laku, kā arī Gelish laku, izvēli. Salonā ir izvietoti vairāki SPA pedikīra krēsli, kas ļauj justies ērti, kur vienlaicīgi ar veikto pedikīra procedūru var vienkārši lasīt grāmatu vai skatīties mīļoto TV pārraidi vai arī apmeklēt pedikīra pakalpojumu vienlaicīgi kopā ar saviem draugiem.

Salonā „Natural Nails” ir strikti ievēroti visi dezinfekcijas un sterilizācijas noteikumi: izmantotie manikīra un pedikīra instrumenti ir dezinficēti un sterilizēti ar profesionāliem atbilstošiem dezinfekcijas līdzekļiem, atbilstoši valsts sanitārajām prasībām. Meistari šeit strādā ar apzinīgi, viss personāls ir izgājis īpašo higiēnas apmācības kursu. Kā arī pedikīra dvieļi un salvetes ir tikai vienreizējas lietošanas.

Salonā ir izstrādāti vairāki interesanti piedāvājumi Jubilārēm, Līgavām, Mātēm un Meitām…

Skropstu ilgviļņu ielikšanas process:

Skropstas tiek notīrītas, jo tās nedrīkst būt eļļainas. Ar īpašu līmi katru skropstu pielīmē pie rullīša. Skropstu ieveidošanas process prasa apmēram pusstundu. Tiek uzlikts ilgviļņu sastāvs, kas ir maigāks nekā matiem, un atstāts uz 20 minūtēm. Pēc ilgviļņu sastāva noņemšanas uz skropstām tiek uzlikta ilgviļņu fiksāža, kas iedarbojas 10 minūtes. Apakšējās skropstas netiek veidotas ar ilgviļņiem. Atkārtoti skropstu ilgviļņus var likt pēc trim mēnešiem