Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Aktīvais rudens: pilates nodarbības ar pirts un baseina apmeklējumu mēneša garumā ar 50% atlaidi

Aktīvais rudens: pilates nodarbības ar pirts un baseina apmeklējumu mēneša garumā ar 50% atlaidi

Vecā cena
28.00 €
Jaunā cena
13.90 €
− 50% Sīkāk

Sporta klubs „Bruņinieks” aicina Jūs savās mājīgi sportiskajās telpās Rīgā, Bruņinieku ielā 49 korpuss 2, piebraukšana un ieeja ir no abām pusēm (ieeja arī no Matīsa ielas).

Nāciet uzlabot savu veselību, fizisko formu, kā arī vizuālo tēlu tieši uz „Bruņinieku”.

Pirmkārt, kluba atrašanās vieta ir Rīgas centrā jebkuram izdevīgā vietā, turklāt automašīnas novietošana pie sporta kluba Jums nesagādās nekādas problēmas, gan no Matīsa ielas gan no Bruņinieku ielas.

Otrkārt, sporta klubs „Bruņinieks” Jums piedāvā lielisku iespēju ne tikai trenēties un izkustēties trenažieru zālē, izdejoties pēc sirds patikas profesionālu treneru un pasniedzēju pavadībā, bet arī pēc treniņiem pilnvērtīgi atpūsties sporta kompleksā (izmantot saunu, turku pirti, šarko dušas un baseinu/džakūzī).

Treškārt, „Bruņinieka” laipnais un izpalīdzīgais personāls neliks Jums vilties.

Gardus saldējuma kokteiļus un atspirdzinošas svaigi spiestas augļu sulas Jūs varat baudīt kluba bārā. Tajā ir iespēja iegādāties arī tādus gardumus, kā dažādus šokolādes batoniņus, smalkmaizītes, padzerties garšīgu kafiju vai tēju, kā arī gāzētos un negāzētos dzērienus pēc jūsu izvēles.

Šeit par saprātīgām cenām arī iespējams atjaunot spēkus ar dažādiem proteīnu kokteiļiem, kas domāti gan vīriešiem, gan speciāli proteīnu kokteiļi arī sievietēm.