Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Jamieson® Bilberry N60 ar melleņu ekstraktu Jūsu acu veselībai un labai redzei

Jamieson® Bilberry N60 ar melleņu ekstraktu Jūsu acu veselībai un labai redzei

Vecā cena
13.93 €
Jaunā cena
7.68 €
− 45% Sīkāk
"Jamieson Bilberry N60" Melleņu ekstrakts kapsulās
  • Melleņu ekstrakts satur daudz svarīgu bioloģiski aktīvo vielu – bioflavonoīdus, antocianozīdus.
  • Melleņu ekstrakta bagātais sastāvs stiprina acu kapilārus, uzlabo acu apasiņošanas procesus un barošanas procesus, kas nepieciešami normālai acu vielmaiņai.
  • Pateicoties melleņu ekstraktam, labāk atjaunojas pigments rodopsīns, kas atbild par acu spēju adoptēties dažādiem apgaismojumiem un nodrošina labāku redzi diennakts tumšājā laikā.
  • Nesatur cukuru, sāli, cieti, glutēnu, laktozi, sastāvā nav mākslīgu krāsvielu, aromātvielu un konservantu
  • Sastāvs:  Rīsu klijas, Auzu šķiedrvielas, Augu izcelsmes celuloze (pretsalipes viela), Melleņu ekstrakts, Magnija stearāts (pretsalipes viela), Silīcija dioksīds (pretsalipes viela)
  • Lietošana: pieaugušiem pa 1 kapsulai 1-2 reizes dienā ēšanas laikā
  • Iepakojumā 90 kapsulas - paredzēts lietošanai 1-2 mēnešiem
  • Derīguma termiņš: 07.2014.
  • Ražotājs: Kanāda


Kamēr mēs strādājam pie datora, vadām auto vai skatāmies TV, acis ļoti nogurst un mēs nereti sūdzamies par to, ka tās grauž un miglojas. Uztura bagātinātājs BILBERRY ir īpaši ieteicams tiem, kas pavada daudz laika pie datora, auto stūres, kā arī strādā telpās ar mākslīgo apgaismojumu un daudz lasa.

Labai redzei nepietiek ar īso melleņu sezonu vasaras beigās – cilvēkam dienā jāapēd 200 – 300 grami melleņu! Par laimi, melleņu labums apkopots uztura bagātinātājā BILBERRY, kas palīdz uzturēt un stiprināt redzes veselību un rūpējas par to, lai acis tik ātri nenogurtu.

Melleņu ekstrakts uzlabo asins cirkulāciju acu audos un stiprina tīklenes kapilārus. Antocianozīdi, kurus satur melleņu ekstrakts, ir spēcīgi antioksidanti, kas nepieciešami labas redzes uzturēšanai un saglabāšanai. Lai sasniegtu maksimāli pozitīvu efektu, BILBERRY tiek izmantots standartizēts veģetatīvs ekstrakts, nodrošinot nepieciešamo aktīvo vielu daudzumu.


"Recesus" ir kompānija, kas nodarbojas ar recepšu un bezrecepšu medikamentu, uztura bagātinātāju, kosmētikas līdzekļu un mutes dobuma kopšanas līdzekļu mārketingu. 

Kompānija tika dibināta 2002. gadā un savas darbības laikā uzņēmums „Recesus” audzis gan projektu skaita, gan arī darbinieku skaita ziņā. 

„Recesus” piedāvātos produktus var iegādāties aptiekās, daļa no tiem pieejami arī veikalu tīklos „Maxima” un „Drogas”. 

Kompānija aktīvi sadarbojas ar ārstiem un farmaceitiem, izstrādā reklāmas, rīko loterijas un dažādas akcijas tirdzniecības vietās. „Recesus” piedalās dažādās izstādēs un pasākumos, kas saistīti ar veselību, skaistumu un veselīgu dzīvesveidu.