Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
SPA Rituāls "Saldā Roze": ķermeņa pīlings + ķermeņa masāža + šokolādes ietīšana + sejas masāža  masāžas kabinetā "L-Sante"!

SPA Rituāls "Saldā Roze": ķermeņa pīlings + ķermeņa masāža + šokolādes ietīšana + sejas masāža masāžas kabinetā "L-Sante"!

Vecā cena
50.00 €
Jaunā cena
17.79 €
− 64% Sīkāk
Procedūrā ietilpst:   Visa ķermeņa pīlings. Visa ķermeņa masāža ar rožu eļļu. Šokolādes ietīšana ķermenim. Sejas masāža. Visa ķermeņa masāža ar rožu eļļu. Ļaus atgūt spēkus un atpūsties pēc saspringtas darba dienas. Procedūra ar rožu eļļu ir piemērota ikvienam ādas tipam. Āda  pēc masāžas kļūst gluda, elastīga un svaiga. Rožu eļļa:   atjauno ādas mitrumu; uzlabo ādas elastību; atjauno, uzmundrina un spēcina organismu; nomierina un tonizē nervu sistēmu; noņem depresiju; darbojas kā dabisks antidepresants; attīra un harmonizē cilvēka biolauku. Šokolādes ietīšana ķermenim: tonizē ādu, veicina liftinga efektu, stimulē tauku šūnu "sadalīšanu", palīdz izvadīt lieko šķidrumu, sārņus un toksīnus, aktivizēt vielmaiņas procesus šūnās, pastiprināt mikrocirkulāciju un mitrina ādu. Procedūras gaitā āda tiks bagātīgi barota un piesātināta ar A, B, E, C,  vitamīniem u.c. vērtīgiem mikroelementiem. Sejas masāža: mazina spriedzi, veicina relaksāciju, uzlabo asins cirkulāciju un atjauno enerģiju, lai jūsu sejas atgūtu mirdzumu un āda būtu starojoša.