Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Rīvētas Latvijas dzērvenes ar vai bez cukura.

Rīvētas Latvijas dzērvenes ar vai bez cukura.

Vecā cena
3.50 €
Jaunā cena
2.43 €
− 31% Sīkāk
Latvijā ievāktās ogas tiek rīvētas līdz iegūst patīkami maigu, viendabīgu biezenim līdzīgu konsistenci – tajā nav jūtamas dzērveņu miziņas. Klāt pievienojam pavisam nedaudz cukuru, kas kalpo kā dabiskais konservants. Rīvētās dzērvenes nav pārlieku saldas, jo cukurs sastāda tikai 20% no produkta sastāva. Rīvētas dzērvenes ir bagātīgs C vitamīna avots, kurš lieliski stiprinās Jūsu organismu visa gada garumā!
 
Rīvētas dzērvenes ar cukuru
  • Sastāvs: 80% dzērvenes, 20% cukurs
  • Maiga, biezenim līdzīga konsistence
  • Izteikta dzērveņu garša ar patīkamu skābumu
  • Maz cukura
  • Bagātīgs C vitamīna avots
  • Izmantojama karsto dzērienu pagatavošanai
  • Lieliska piedeva saldējumam, kūkām, ruletēm
  • Bez  ķīmiskiem konservantiem
  • Svars: 350 ml
  • Derīguma termiņš: 18 mēneši
  • Ražots Latvijā
 
Rīvētas dzērvenes bez cukura 
  • Sastāvs: 100% dzērvenes
  • Maiga, biezenim līdzīga konsistence
  • Izteikta dzērveņu garša ar patīkamu skābumu
  • Bagātīgs C vitamīna avots
  • Izmantojama karsto dzērienu pagatavošanai
  • Lieliska piedeva saldējumam, kūkām, ruletēm
  • Bez ķīmiskiem konservantiem
  • Svars: 350 ml
  • Derīguma termiņš: 18 mēneši
  • Ražots Latvijā
Dzērvenes:
Latvijas purvos augošās dzērvenes apbrīnojamās veselību uzlabojušās īpašības ir neizmērojamas, mazās ogas ir pilnas ar minerālvielām un vitamīniem, kas paaugstina organisma spēju saglabāt veselības līdzsvaru jebkurā gadalaikā. Dzērvenes uzlabo nervu darbību, ādas, matu, nagu izskatu un stiprina asinsvadus, kā arī samazina asinspiedienu. Palīdz pret saaukstēšanos, kakla sāpēm, bronhītu un pat uzlabo zobu kvalitāti.
 
 

Dzērvenes ir ne tikai veselīgs našķis un vitamīnu avots, bet arī lieliska piedeva saldajiem un gaļas ēdieniem!
 
Cūkgaļas gabaliņi dzērveņu mērcē amerikāņu stilā

Sastāvdaļas:
  •  c/g kakla vai šķiņķa 
  •  sīpols 
  •  nedaudz brūnā cukura 
  •  žāvētas dzērvenes 
  •  ķiploka daiviņa 
  •  ķimenes 
  •  sāls 
  •  pipari 
  •  rīvētas dzērvenes 
Pagatavošana
  • Sīpolus un ķiploka daiviņu sagriež un sviestā vai eļļā apcep 
  • Pieliek nedaudz brūno cukuru 
  • Gaļu sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem un sautē mīkstus, pielejot nedaudz ūdens 
  • Kad gaļa gandrīz gatava pieber sauju dzērveņu, sāli, piparus, ēdamkaroti rīvēto dzērveņu biezeni. 
  • Lieliski garšo ar rīsiem, tiem pievienojot nedaudz dzērveņu biezeņa mērces.