Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Nevainojamam izskatam! Sejas tīrīšana ar ultraskaņu + eksfoliācija + maska ar jūras aļģu kolagēnu un hialuronskābi + keramīdus saturoša kapsula!

Nevainojamam izskatam! Sejas tīrīšana ar ultraskaņu + eksfoliācija + maska ar jūras aļģu kolagēnu un hialuronskābi + keramīdus saturoša kapsula!

Vecā cena
39.84 €
Jaunā cena
17.77 €
− 55% Sīkāk
Pirms ultraskaņas tīrīšanas tiks veikta eksfoliācija – uz sejas uzklāta speciāla maska, kas mīkstina ādu, regulē tās ūdens un lipīdu balansu, atbrīvo no nedzīvām šūnām. Eksfoliācija ir īpaši ieteicama pēc ilgas, aukstas ziemas postošajām sekām, kas padara ādu biezāku un sausu. Mikrovibrācijas, kas tiek radītas pielietojot ultraskaņu, izpilda mikromasāžas funkciju šūnu līmenī, uzlabojot asins sastāvu, pastiprinot imunitāti, uzlabojot  vielmaiņu, kā arī veicinot šūnu reģenerāciju/atjaunošanos. Ultraskaņa aktivizē oksidēšanās-reducēšanās procesus, palīdz izstrādāt halogēnu un elastību. Pēc ultraskaņas tīrīšanas tiks uzklāta plastficējošā sejas maska SKIN LIFT. Maskas sastāvā speciālas aktīvās vielas: jūras aļģu kolagēns, hialuronskābe. Aļģināta maskas ir īpaši iecienītas kosmetologu vidū, pateicoties to galvenajai lomai - šūnu aizsardzībai. Maska aktīvi baro ādu ar hialuronskābi, kas ir tās dabīgais un svarīgākais struktūras elements, kurai piemīt unikāla viskozitāte un spēja noturēt ūdeni. Jūras kolagēns aktīvi stimulē ādas šūnas izstrādāt kolagēnu. Maska uztur ādas elastību, reģenerē audus, kavē ādas novecošanās procesus. Keramīdus saturoša kapsula RESQIN. Keramīdi ir augšējā ādas slāņa lipīdu matricas pamatā un veido efektīvu barjeru, kas novērš mitruma zudumu, aktivizē dabīgo šūnu atjaunošanos procesu. Keramīdu lietošana ievērojami uzlabo ādas stāvokli, aktīvi mitrina, izlīdzina grumbas, palielina ādas elastību. Keramīdi ievērojami uzlabo sejas kontūrus, tonizē ādu, padara to gludu un viendabīgu. Procedūras noslēgumā – ādas tipam atbilstoša krēma uzklāšana. Procedūra sastāv no 6 posmiem: 1. Fizioloģiska attīrīšana, ādas tonizēšana. 2.  Eksfoliācija. Maska ādas mīkstināšanai. 3. Ultraskaņas attīrīšana. 4. Plastificējoša aļģinātu maska ar liftinga efektu. 5. Kapsula (keramīdus saturoša) 6. Finiša krēms (atbilstošs ādas tipam).   Rezultāts pēc procedūras: - ādas krāsas un izskata uzlabošanās; - izturīgs liftinga efekts; - sejas ovāla korekcija; - grumbu izlīdzināšana un poru savilkšana; - vielmaiņas procesu aktivizācija un šūnu reģenerācija; - ādas tonusa un elastības paaugstināšanās.   Kontrindikācijas: - grūtniecība, - psihiska veida saslimšanas, - epilepsija, - kardiostimulatora esamība, - strutaini iekaisumi un  atklātas rētas uz sejas, - ievadīti mezoterapeitiski preparāti un filleri.