Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Ziedojums Juglas dzīvnieku patversmei Labās mājas! Kopā palīdzēsim dzīvniekiem, kas palikuši bez saimnieka!

Ziedojums Juglas dzīvnieku patversmei Labās mājas! Kopā palīdzēsim dzīvniekiem, kas palikuši bez saimnieka!

Vecā cena
2.00 €
Jaunā cena
2.00 €
− 0% Sīkāk

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" darbojas tikai pateicoties labsirdīgo un atsaucīgo cilvēku ziedojumiem. Šobrīd patversmē atrodas apmēram 100 suņi un kaķi. Viena suņa uzturēšana patversmē "Labās mājas" izmaksā 4.50 EUR dienā, viena kaķa - 1.50 EUR dienā. Šīs patversmes iemītnieki tiek turēti tur tik ilgi, kamēr viņiem tiek atrastas jaunas un gādīgas mājas.

Mēs aicinām Tevi sniegt atbalstu, lai patversmes darbinieki arī turpmāk varētu steigties palīgā nelaimē nokļuvušiem suņiem un kaķiem, lai drošībā nogādāto dzīvnieku bļodiņās netrūktu ēdiena, lai tiktu dziedētas lauztās ķepas, brūces un savainojumi, lai dzīvnieku pagaidu mājas būtu siltas un drošas. 

Nopērkot akcijas kuponu Tu vari ziedot dzīvnieku patversmei "Labās mājas" 2.00; 5.00 vai 10.00 EUR! Kopā mēs varam palīdzēt!
 

  • Lielā daļā sabiedrības joprojām pastāv uzskats, ka patversmē nonākušajiem dzīvniekiem tiek dotas vēl tikai 14 dzīves dienas un tad, mājas nerodot, suņi un kaķi tiek nonāvēti (eitanizēti). Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" aprūpē nonākušie suņi un kaķi dzīvo tik ilgi, līdz atrod sev jaunas mājas. Daļai dzīvnieku tās ir tikai pāris nedēļas, daļai – pāris mēneši, bet dažiem gads vai pat divi.
     
  • Ar Juglas iemītniekiem Tu vari iepazīties www.patversme.lv. Apciemo patversmi virtuāli vai, vēl labāk, nāc ciemos pats, samīļo kaķus un izved pastaigāties suņus, kas noteikti priecāsies par ciemiņiem.

  • Ja nevari patversmi atbalstīt finansiāli, Juglas četrkājainajiem iemītniekiem vari palīdzēt arī citos veidos, piemēram, ziedojot makulatūru vai segas, kam mājās vairs nav vietas, bet "Labo māju" iemītniekiem noderēs siltu guļvietu iekārtošanai. Par citiem veidiem, kā atbalstīt  patversmi, vari uzzināt ŠEIT