Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Īstais laiks parūpēties par sejas ādu - skaistai un maigai sejas ādai salons "Venerdi" piedāvā atjaunojošo masku ar Litotamniju!!!

Īstais laiks parūpēties par sejas ādu - skaistai un maigai sejas ādai salons "Venerdi" piedāvā atjaunojošo masku ar Litotamniju!!!

Vecā cena
38.41 €
Jaunā cena
17.06 €
− 56% Sīkāk
Rūpējoties par savu skaistumu, neaizmirstiet, ka tīra un svaiga seja ir ideāla izskata pamats. Tādēļ ir svarīgi, lai sejas tīrīšana būtu katras sievietes procedūru arsenālā un lai sejas āda vienmēr būtu gluda, maiga un starojoša. Procedūru laikā meistars-kosmetologs izmanto profesionālo kosmētiku „ Algologie” (Francija), kuru iecienījuši daudzi speciālisti visā pasaulē. Algologie – profesionāla kosmētiskā līnija, kuras pamatā ir aktīvie aļģu un augu ekstraktu un biotehnoloģijas produktu komponenti. Vispusīga iedarbība uz cilvēka organismu, kur vērā tiek ņemta ne tikai kosmētisko preparātu izmantošana ādas kopšanā, bet arī iekšējo problēmu korekcija. No aļģēm un ārstniecības augiem veidotās dabiskās piedevas tēju veidā, kapsulas un ampulas ar vitamīnu un mikroelementu kompleksiem regulē barības, endokrīno un nervu sistēmu, stimulē asins apgādi, ļauj nostiprināt asinsvadu sieniņas. Dabiskie kosmētiskie līdzekļi, kas iedarbojas uz sejas un ķermeņa ādu, ļauj saglabāt skaistumu un jaunību. Atjaunojoša maska ar Litotamniju Sejas maska ar Laminārijas alginātiem. Maska piemērota visiem ādas tipiem. Padara ādu maigu un ilglaicīgi mitrina to, piesaistot ūdeni ādas raga slānim. Maska veicina procedūras laikā uzklāto aktīvo vielu labāku uzsūkšanos ādā. Litotamnijs uzsūc netīrumus un piesātina ādu ar minerālvielām. Māls izvada toksīnus un baro ādu ar skābekli. Āda kļūst maiga un starojoša. Procedūrā tiek izmantota profesionālā Algologie (Francija) kosmētika: 1) Attīrīšanai 2) Pīlingam 3) Sejas masāža 4) Maskas uzlikšanai 5) Krēma uzlikšanai.