Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Augums un veselība online: uzlabo augumu, pateicoties eDietologa konsultācijām ar 60% atlaidi

Augums un veselība online: uzlabo augumu, pateicoties eDietologa konsultācijām ar 60% atlaidi

Vecā cena
4.95 €
Jaunā cena
2.00 €
− 60% Sīkāk

Sabiedrības Veselības Institūts ir sabiedriska organizācija, dibināta ar nolūku palīdzēt cilvēkiem uzlabot viņu fizisko un garīgo veselību. 

Katrs cilvēks vēlas būt vesels, skaists un gudrs. Pamatojoties uz vairāku gadu pētījumiem un sadarbojoties ar vadošajiem Eiropas sporta un uztura speciālistiem, psihologiem un dietalogiem, Sabiedrības Veselības Institūts ir izstrādājis vairākas veselības uzlabošanas programmas. 

Visas programmas ir balstītas uz Small Step Theory, kura saka, ka „Arī ar maziem soļiem var sasniegt mērķi. To izdarīt ir viegli un ātri, ja zina pareizo ceļu.”

Sabiedrības Veselības Institūts ir izveidojis unikālu liekā svara samazināšanas programmu, kura spēj pielāgoties katram šīs programmas lietotājam atbilstoši viņa fizioloģiskajām un psiholoģiskajām īpatnībām. Šī programma lietotājiem paver pilnīgi jaunu ieskatu liekā svara samazināšanas problemātikā. 


Tagad ikvienam cilvēkam, kuram ir pieejams dators un internets, ir iespēja apmeklēt eDietologu, neizejot no mājas vai biroja!