Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Miežu asnu pulveris organisma attirīšanai, detoksikācijai, skābju sārmu līdzsvarošanai un veselīgai muskuļu darbībai 100g

Miežu asnu pulveris organisma attirīšanai, detoksikācijai, skābju sārmu līdzsvarošanai un veselīgai muskuļu darbībai 100g

Vecā cena
10.00 €
Jaunā cena
4.99 €
− 50% Sīkāk

Sajūtiet šo asnu enerģiju! 100% bioloģiski audzēts, augstas iedarbības produkts šūnu atjaunošanai, ķermeņa attīrīšanai (detoksikācijai) un organisma papildināšanai ar vērtīgiem vitamīniem, minerāliem un aminoskābēm. Pateicoties izteikti sārmainajai reakcijai nodrošina veselīga organisma dabiskā pH līmeņa uzturēšanu. Bagātīgs olbaltumvielu un enzīmu avots.Piemērots veģetāriešiem, vegāniem un svaigēdājiem (rawfood).

 

Miežu asnu milti:
  • Satur:
    • 6 x vairāk magnija nekā banāni
    • 4 x vairāk šķiedrvielu nekā auzas
    • 2.9 x vairāk kalcija nekā piens
    • tik daudz olbaltumvielu kā uz gramu vistas
  • Miežu asnu pulveris satur svarīgus mikroelementus kāliju, kalciju, magniju, fosforu (miežos ir vairāk fosfora nekā visos pārējos graudaugos kopā), dzelzi, cinku, folijskābi. Hromu, C, B1, B2, B3, B6, B12 vitamīnus, Hlorofilu u.c.
  • Iedarbība:
    • veicina organisma attīrīšanos un detoksikāciju, skābju sārmu līdzsvarošanu
    • uzlabo imūnsistēmu (sarkano asinsķermenīšu veidošanos)
    • uzlabo un nostiprina nervu sistēmu
    • vecina veselīgu muskuļu darbību
    • bagātīgs šķiedrvielu avots
    • sniedz enerģiju
    • piedalās jaunu ādas šūnu izstrādē, samazinotgrumbas un ādas novecošanos
  • Lietošana: pievienojiet 2 – 3 tējkarotes (diennakts deva - 10 g) ik dienu pie sulas, jogurta, brokastu mušļa, augļiem, salātiem un desertiem. Lietot kopā ar dažādu un līdzsvarotu uzturu.
  • Iepakojums: 100 g
  • Sastāvdaļas: 100 % organisks Miežu asnu pulveris
  • Uzglabāt temperatūrā līdz 25° C,izv airīties no tiešiem saules stariem un glabāt bērniem nepieejamā vietā.
  • Sargāt no mitruma.
  • Ar sastāva tabulu variet iepazīties ŠEIT
  • Ieteicams izlietot līdz: 06.2016.