Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Vakuuma masāža salonā  „Studija Pluss” ar 50% atlaidi!

Vakuuma masāža salonā „Studija Pluss” ar 50% atlaidi!

Vecā cena
12.00 €
Jaunā cena
6.00 €
− 50% Sīkāk
Vakuuma masāža ir viens no masāžas veidiem, kuras veikšanai lieto īpašu tehnoloģiju. Vakuuma masāžas pamatā ir metode, kas balstīta uz ādas receptoru kairinājumu ar retinātu gaisu jeb vakuumu. Vakuums iesūc īpašā kausiņā nelielu ādas laukumu. Uz ādu vakuuma masāža iedarbojas vienlaicīgi kosmētiski un terapeitiski. Vakuuma iedarbības rezultātā uzlabojas masējamā apgabala asinsrite un limftece, aktivizējas vielmaiņa un ādas elpošana. Aktivizējas vielmaiņas procesa galaproduktu jeb šlakvielu izvadīšana no organisma. Āda kļūst stingra, paaugstinās tās tonuss un elastība Estētiskiem mērķiem vakuuma masāža ir efektīva celulīta likvidēšanai, tauku nogulsnējumu likvidēšanai uz dibena, gurnu sānu daļā, augšstilbu mugurdaļā.

Masējot celulīta skartās zonas, vakuuma iedarbības rezultātā notiek mehāniska tauku šūnu šķelšana. Vakuuma masāža stimulē muskuļu aktivitāti, kā arī veicina olbaltumvielu, elastīna un kolagēna sintēzi. Celulīta šūnu membrānas kļūst caurlaidīgas, kā rezultātā no šūnām vieglāk izvadās šlakvielas. Samazinoties šūnu apjomam, āda kļūst gluda. Vakuuma masāžas rezultātā iespējams iegūt uzlabotu un stingru ķermeņa kontūru. Rezultātu jūtami uzlabo pretcelulīta želejas lietošana vakuuma masāžas laikā. Vakuuma iedarbības rezultātā uz seju jūtami uzlabojas sejas ovāls, samazinās dubultzods, tiek iegūta veselīga sejas krāsa.

Masējot celulīta skartās zonas, vakuuma iedarbības rezultātā notiek mehāniska tauku šūnu šķelšana. Vakuuma masāža stimulē muskuļu aktivitāti, kā arī veicina olbaltumvielu, elastīna un kolagēna sintēzi. Samazinoties šūnu apjomam, āda kļūst gluda.