Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Esi gatava pludmales sezonai: kāju visā garumā un bikini līnijas vaksācija ar 50% atlaidi salonā „Fleurjums”

Esi gatava pludmales sezonai: kāju visā garumā un bikini līnijas vaksācija ar 50% atlaidi salonā „Fleurjums”

Vecā cena
20.00 €
Jaunā cena
9.90 €
− 51% Sīkāk

„Fleurjums” ir izmeklēts salons, kurš atrodas Rīgas klusajā centrā un piedāvā Jums iespēju, aizmirstot par dzīves steigu, relaksēties, ļaujoties profesionālu un gādīgu meistaru rokām.
Kāpēc francūzietēm ir tik gluda āda? Tāpēc, ka viņas dod priekšroku epilācijai ar vasku. Lai āda būtu maiga un gluda, nepietiek tikai ar matiņu likvidēšanu, ir nepieciešama pareiza ādas kopšana pirms un pēc epilācijas. Salona meistari piedāvā jums franču kompānijas „Refrense” epilēšanas metodus – procedūra ietver sevī epilējamās virsmas dezinfekciju, bikini zonā un padusēs tiek izmantots cietais vasks „Refrense”. Pēc kāju epilācijas tiek veikta viegla to masāža, izmantojot speciālu pēc epilācijas eļļu un procedūras nobeigumā ādas apstrāde ar maigu krēmu – pieniņu, kurš kavē jauno matiņu ataugšanu un vienlaicīgi arī profilaktiski pasargā ādu no izžūšanas, jo bagātīgi satur riekstu eļļu un A, B, E vitamīnus.
Ātra, nesāpīga un komfortabla vaksācija – tas ir tieši tas, kas Jums ir nepieciešams, lai justos skaista un pašpārliecināta.
Franču kompānijas „Refrense” vaski ir paredzēti jebkuram ādas tipam un īpaši tiek rekomendēti epilācijai jūtīgās ķermeņa zonās – bikini, padusēs, sejai.