Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Jautrā izklaide 3D formātā visai ģimenei vai draugu kompānijai fitnesa studijā „I Love Fitness” ar 60% atlaidi!

Jautrā izklaide 3D formātā visai ģimenei vai draugu kompānijai fitnesa studijā „I Love Fitness” ar 60% atlaidi!

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
6.00 €
− 60% Sīkāk

Izmēģini jaunākās tehnoloģijas aktīvajā izklaidē un izbaudi neaizmirstamas emocijas ar Kinect Mix ar atlaidi 60% - tikai par 6 Ls!

Tagad arī Rīgā Jūs varat atklāt sev jauno 3D realitāti! Pārvērti sportu un dejas par azartisku izklaidi visai ģimenei vai draugu kompānijai.

Jaunā revolucionārā tehnoloģija Microsoft Kinect ļauj pavadīt satriecošus treniņus, deju nodarbības vai sporta spēles 3D formātā. Kinect sensors jau ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā kā visātrāk pārdodamā elektroniskā ierīce pasaulē! Pie tam Kinect ir apsteidzis Apple iPhone un iPad.

Pārnesies uz pirmā klases stadionu, boulinga centru, futbola laukumu vai vieglatlētikas arēnu! Spēlē ar sensoru Kinect, jūs kļūsiet ne tikai par galveno notikumu varoni, bet arī par pašu kontrolieri, vadot spēles gaitu pēc savas gribas.  Redziet bumbu? Sitiet pa viņu ar roku vai kāju, iegrieziet bumbu ar tenisa raķeti.

Spēlē Kinect Sports jūs gaida futbols, pludmales volejbols, boulings, galda teniss, bokss un dažādi vieglatlētikas sporta veidi.
Tas ir viegli un ļoti jautri! Kinect Sports – tā ir tieši tāda spēle, kuru jūs gribējāt uzspēlēt ar draugiem vai visai ģimenei.

Režīmā "Sporta Tusiņš" (Sports Party) jūs varat spēlēt ar draugu vai sadalīt visus dalībniekus divas komandās un palīdzēt savai komandai gūt panākumus.

Viss notiekošais ekrānā ar diagonāli 2,5 metri ir tik reāls, ka jūs varat sajust vēju uz saviem matiem, pārlecot pāri šķēršļiem, vai smiltis uz kājām spēlējot pludmales volejbolu!!! Elastīga sacensību pielāgošana patiks gan iesācējiem gan profesionāļiem. Lai uzsāktu spēli, vajag tikai pienākt pie ekrāna!