Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Miostimulācija + augļu pilings ar limfodrenāžas masāžu salonā Armando ar 54% atlaidi!

Miostimulācija + augļu pilings ar limfodrenāžas masāžu salonā Armando ar 54% atlaidi!

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
13.80 €
− 54% Sīkāk
Sagatavo savu ķermeni vasaras sezonai! Salons Armando piedāvā padarīt ķermeni elastīgāku un veselīgāku, samazināt celulītu, nostiprināt muskuļus un samazināt lieko svaru, ka arī uzlabot asinsriti. 

Procedūra notiks zem lozunga "Rīta vingrošana slinkajiem! 5 sporta zāles stundu vietā - viena MIOSTIMULĀCIJAS procedūra!"

Procedūra ietver sevī:
– augļu pilingu visam ķermenim
– problēmas zonu miostimulāciju

Miostimulācija – populārā medicīniskā procedūra bojāto nervu, muskuļu un iekšējo orgānu atjaunošanai izmantojot impulsa strāvu. Mūsdienu kosmetoloģija izmanto miostimulāciju figūras korekcijai un sejas kontūra uzlabošanai stiprinot un palielinot muskuļu masu.

Impulsa strāvu liek muskuļiem aktīvi sarauties. Vienlaicīgi tiek veikta iedarbība arī uz asinsvadu sieniņām, tādējādi uzlabojot asinsriti un limfodrenāžu, aktivizējot vielmaiņu un veidojot vietējo lipolīzi. Tas viss veic labu nostiprinošo iedarbību muskuļiem, uzlabojot muskuļu tonusu un palielinot to masu. Tas arī veicina tauku šūnu apjoma samazināšanos. Miostimulācija aktīvi tiek izmantota skaistumkopšanas salonos un limfodrenāžā.

Miostimilācijas kursa laikā ir ieteicams atteikties no taukainas un saldās pārtikas un neēst vienu stundu pirms un divas pēc procedūras. Savukārt ūdeni var dzert cik gribās, jo ar ūdeni ātrāk tiek izvadīti tauki!

Miostimulācija tiek veikta atsevišķām muskuļu grupām noteiktā secībā.
Elektrodi priekš miostimulācijas procedūras tiek likti uz kustīgiem muskuļu punktiem iedarbības zonās - ciskas, vēders, krūtis, mugura, kājas un rokas. Novietojot elektrodus šajos punktos, var maksimāli iedarbināt muskuļu šķiedras.