Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Esiet gatava pludmales sezonai, apburot visus ar savu zeltaino iedegumu: 51% atlaide solārija seansam studijā „MegaSun”

Esiet gatava pludmales sezonai, apburot visus ar savu zeltaino iedegumu: 51% atlaide solārija seansam studijā „MegaSun”

Vecā cena
3.50 €
Jaunā cena
1.70 €
− 51% Sīkāk

Pludmales sezona vairs nav aiz kalniem un Jums ir iespēja izvēlēties - justies kā zvaigznei jau pirmajā pludmales dienā vai kautrīgi paslēpjoties kāpās, mēģinot iesauļoties saulītē.

Studija „MegaSun” piedāvā lielisku iespēju iegūt perfektu iedegumu, bez baltajiem plankumiņiem uz ādas, ar maksimālu komfortu un absolūti droši, nesatraucoties par apdegumiem!

„MegaSun 4000” - tā ir transformēšanās modernā solārijā. „MegaLight” gaismas apgaismo gan priekšpusi, gan sānus, tādejādi sniedzot pilnīgu labsajūtu un pirmklasīgu servisu ar nolūku Jūs lutināt. Solārija vāks, pateicoties „Handy Light” sistēmai, ir ļoti viegli atverams.

Izturīgajai, 8mm biezajai organiskā stikla virskārtai nav nepieciešami papildus balsti, kas varētu ietekmēt vienmērīga un pilnīga iedeguma iegūšanu.
Studija „MegaSun” piedāvā jaunākās tehnoloģijas un sauļošanās kosmētiku tiem, kuri vēlas izskatīties lieliski, par to nepārmaksājot lieki. Šeit Tu jutīsies kā mājās, jo studijai nav klientu – ir tikai draugi!

Laipni lūgti jaunā modernās sauļošanās dimensijā, atklāj jaunu estētiskumu, kas pārspēj standartus. Pirmkārt, tiek lieliski kombinēti veiksmīgs dizains, funkcionalitāte un komforts. Otrkārt, „MegaSun 4000” ir neapgāžams pierādījums faktam, ka patiesa varenība nav dimensiju jautājums.

Studijā Tu varēsi izvēlēties jebkuru no 5 dažādiem „MegaSun” solārijiem. Pirms vai pēc sauļošanās pieejami manikīra un pedikīra pakalpojumi. Nesen atvērts ādas procedūrass kabinets - šeit ātri un uz visiem laikiem iespējams atbrīvoties no nevajadzīgā apmatojuma. Pavisam nesāpīgs bikini dizains vai padušu epilācija pārdesmit minūšu laikā!

Tiekamies studijā „MegaSun”!