Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Muguras klasiskā masāža+sejas aromprocedūra+pēdu masāža+parafīna procedūra pēdām

Muguras klasiskā masāža+sejas aromprocedūra+pēdu masāža+parafīna procedūra pēdām

Vecā cena
50.00 €
Jaunā cena
22.00 €
− 56% Sīkāk
Muguras klasiskā masāža - Klasiskā masāža palīdz likvidēt sāpes, pietūkumu, spazmas, kā arī paātrina traumēto audu atjaunošanās procesus, palīdz ātrāk un vieglāk atgūties pēc lielām fiziskām slodzēm – tā stiprina novājināto muskuļu spēku un palielina to darbības spējas, nostiprina saites. Šī masāža labvēlīgi iedarbojas uz sirds asinsvadu sistēmu, jo uzlabo asinsriti, kā arī nedaudz trennē muskuļus, tādējādi stiprinot sirdi, saišu un locītavu sistēmu – klasiskā masāža padara tās elastīgākas. Uzlabo arī limfātisko sistēmu, jo aktivizē limfas plūsmu. Klasiskā masāža labvēlīgi iedarbojas uz muskuļiem, kā arī nervu sistēmu.

 

Procedūras ilgums: 1 stunda 10 minūtes:

  • Stiprina mugurkaula veselību, nostiprina muskuļu korseti;
  • Ātri noņem nogurumu un stresu;
  • Atjauno darbaspējas, rada labu pašsajūtu;
  • Labvēlīgi ietekmē ādas muskuļu tonusu, ādas stāvokli;
  • Atbrīvo no bezmiega, muguras un galvas sāpēm;
  • Labvēlīgi iedarbojas uz nervu, sirds un asinsvadu, saišu sistēmu, locītavām, muskuļiem un limfātisko sistēmu;
  • Stiprina organisma imunitāti, normalizē iekšējo orgānu darbību.
Pēdu masāža - Pēdu masāža maksimāli uzlabo asinsriti un limfas atteci, mazina varikozo mezglu un tūskas veidošanos kājās. Tā noņem kāju nogurumu, uzlabo gulēšanas procesu un kopumā pagarina dzīvi, sniedzot tonizējošu un spirdzinošu iedarbību uz visiem orgāniem.

Sejas aromterapija.Attīrīsim un atsavaidzināsim sejas ādu .Veiksim iedarbīgu masāžu ēterisko eļļu.Dienas krems atbilstoši ādas tipam.
 
Parafīna procedūra- padara ādu maigu un samtainu.
 
Kontrindikācijas: paaugstināta ķermeņa temperatūra, iekaisumi, audu vai orgānu asiņošana un tās draudi, asinsvadu slimības, infekciozas ādas un sēnīšu slimības, onkoloģiskas saslimšanas, ādas alerģijas, sirds asinsrites nepietiekamība, grūtniecība, muguras diska trūce.