Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Sulīgā vasaras garša: tiramisū ar zemenēm un tēja vai kafija ar 61% atlaidi galerijā „Flat”

Sulīgā vasaras garša: tiramisū ar zemenēm un tēja vai kafija ar 61% atlaidi galerijā „Flat”

Vecā cena
3.20 €
Jaunā cena
0.99 €
− 69% Sīkāk

Mmmmm, tiramisū kūkas - viens no visas planētas garšīgākajiem desertiem. Pie tam , aiz loga ir vasara - laiks, lai palutinātu sevi ar kaut ko neparastu. Mēs nolēmām savienot neaizmirstamo garšu un vasaru, tāpēc piedāvājam jums izbaudīt ne parasto, bet zemeņu tiramisū. Kas var garšot pēc vasaras, ja ne zemenes?

Galerija „FLAT" - ir ļoti mājīga un neparasta vieta. Nokāpjot pa kāpnēm vēsajā bāra telpā šķiet, ka esi nonācis uz citas planētas.

„FLAT” pasniegtais ēdiens ir kā ceļojums, kas piedāvā labāko no Eiropas virtuves. Te Tevi gaidīs aromātiskas zupas un krēmzupas, svaigi, sulīgi salāti, daudzveidīgi pamatēdieni un kā sulīga odziņa dzīves saldināšanai - kārdinoši, mutē kūstoši deserti. Šis ceļojums ēdienu pasaulē sākas tepat, Ģertrūdes ielā 46, kapučīno bārā „FLAT”, tāpēc dodies ceļojumā, baudot labāko no „FLAT” ēdienkartes un apskatot aktuālo mākslas izstādi, jo katru mēnesi galerija „FLAT” pārsteidz ar jauniem mākslinieku darbiem. Kapučīno bārs un galerija Tevi gaidīs darba dienās un sestdienās 12.00 - 22.00. Svētdienās „FLAT” garšu meistari atpūšas un gudro jaunus veidus, kā Tevi pārsteigt un palutināt.

Uzzināt par jaunumiem mākslas un ēdienu pasaulē vari galerijas „FLAT” blogā un _Twitter_ profilā: http://twitter.com/FLATbargallery