Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Līgo bez laba alus - nauda vējā! Labāko alus darītavu izlejamais alus un kvass veikalā Godabirs ar 50% atlaidi!

Līgo bez laba alus - nauda vējā! Labāko alus darītavu izlejamais alus un kvass veikalā Godabirs ar 50% atlaidi!

Vecā cena
6.00 €
Jaunā cena
3.00 €
− 50% Sīkāk

   Alus… Cik daudz slēpjas šajos četros burtos. Aiztaisi acis un redzi savā priekšā kausu ar dzintara zeltainu dzērienu un lielām, baltām putām… Uz mēles uzreiz var sajust patīkami rūgtenu garšu.

   Alus ienāca un stipri iesakņojās Latvijas iedzīvotāju ikdienā. Šis alkoholiskais dzēriens kļuva par mūsu valsts savdabīgu simbolu. Alus kļuva par lielisku iemeslu draugu tikšanai, tas palīdz atslābināties pēc saspringtas darba dienas un… pakāpeniski izstumj stiprākus alkoholiskos dzērienus svētku galdos. Piekrītiet, tādi svētki kā Līgo vispār nav iedomājami bez alus. Bet vai tad futbolu vai hokeju ir tikpat labi skatīties bez putojošā dzēriena glāzītes?

   Alus vēsture ir ļoti sena. Jau senie ēģiptieši un grieķi dzēra šo reibinošo dzērienu, un tikai vēlāk tas sāka izplatīties visā Eiropā.

   Alus ir pietiekami kaprīzs produkts, tas prasa īpašus uzglabāšanas veidus. Šajā nolūkā mūsu veikalā ir izveidota speciāla kamera ar pastāvīgu temperatūru. Lai izvairītos no turpmākās šoka terapijas, uzglabājot dzērienu, mēs neizmantojam atdzesētājus. Mēs esam pārliecināti, ka atrast savai gaumei atbilstošu garšu pie mums varēs ikkatrs! Ieskaitot tos, kuri apgalvo, ka viņiem vispār nepatīk šis dzēriens. Jo ne visam alum ir rūgta garša, ir šķirnes ar saldu un skābu, ar zāļu un pikantu piegaršu.

   Mēs attiecamies pret alu ar pienācīgu cieņu, un šķirņu izvēle neaprobežojas tikai ar vietējām šķirnēm. Nāciet uz alus veikalu Godabirs un pārliecinieties paši par adekvātām cenām un mūsu pārdevēju kompetenci.

Assortiments un cenas!


PĀRMĒRĪGA
ALKHOLA LIETOŠANA KAITĒ JŪSU VESELĪBAI!