Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Izjūtiet Ķīnas garšu: 50% atlaide izslavētā restorāna „Honkonga” ēdieniem un dzērieniem

Izjūtiet Ķīnas garšu: 50% atlaide izslavētā restorāna „Honkonga” ēdieniem un dzērieniem

Vecā cena
7.00 €
Jaunā cena
3.50 €
− 50% Sīkāk

2000. gada 18. martā darbu sāka pirmais sabiedrības restorāns „Honkonga” Kr. Valdemāra ielā 61, Rīgā. Restorānam ir izdevīgs izvietojums divu maģistrālu ielu - Hanzas un Valdemāra krustojumā. Mūsu klientiem ir ērti atstāt savus automobiļus netālajās stāvvietās. Par virtuvi atbild, Ji un Yi Latvijā strādā jau 8 gadus un ir pieredzējušākais ķīniešu pavārs Latvijā. Restorānā ir kondicionēts gaiss, laipni un kvalificēti oficianti un neuzbāzīga ķīniešu mūzika.

Izjust Ķīnas garšu var ne tikai pašā restorānā, bet arī jebkurā citā vietā - "Honkonga" piedāvā izbraukuma banketu apkalpošanu un pusdienu piegādi uz birojiem un uz mājām.

Ķīnas virtuve pārstāv plašu Zemeslodes teritoriju un plašus sakarus ar citu tautu kultūrām, ir kļuvusi par izcilu pasaules kultūras tradīciju.

Sichuan, Canton un Shandong reģionālās virtuves spožā dažādība bija pazīstama jau viduslaiku Rīgā. Savu ekskluzīvo vietu jauno laiku Rīgas restorānos ieņēma slavenā Pekinas pīle un "vok" plānajā čuguna pannā gatavotie aromātiskie ēdieni.

Lai nodrošinātu Ķīnas virtuvei tik svarīgos pamatprincipus – svaigumu un sātīgumu, lielākā daļa sastāvdaļu, ko lieto ķīnieši, tiek sagrieztas tievās šķēlēs, sloksnēs vai kubiņos, un tiek termiski apstrādātas, cik vien iespējams, neilgi. Šis princips ir izplatīts gandrīz visā Ķīnā. Tādēļ lielākā atšķirība reģionālajiem ēdieniem ir nevis tehnikā, bet gan produktu salikumā, garšu un aromātu buķetē.