Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Palutini sevi! Klasiskais manikīrs + pedikīrs salonā Mazā Parīze par nebijušu cenu ar 50% atlaidi!

Palutini sevi! Klasiskais manikīrs + pedikīrs salonā Mazā Parīze par nebijušu cenu ar 50% atlaidi!

Vecā cena
23.00 €
Jaunā cena
11.50 €
− 50% Sīkāk

Būsiet laipni gaidīti mūsu salonā Mazā Parīze, kurā pieredzējušu manikīra un pedikīra speciālists piedāvās plašas nagu kopšanas iespējas.

Klasiskais manikīrs tiek atzīts par pamata manikīra veidu, kas ieguva plašu popularitāti starp sievietēm un vīriešiem. Dotā manikīra paņēmieni tika izstrādāti ilga laika posmā un pilnveidoti līdz nevainojumam, tāpēc mūsu salona meistari piedāvā klasisko metodi, garantējot viņā augstāko rezultativitāti.

Klasiskais (apgriešanas) manikīrs ietver vairākus etapus: nagi tiek apvīlēti, uz ādas ap nagiem tiek uzlikts speciāls šķidrums vai krēms kutikulas mīkstināšanai. Rokas tiek vannotas siltā sālsūdenī, pēc tam kutikula tiek atbīdīta ar lāpstiņu un apstrādāta ar šķērītēm un knaiblītēm. Pēc manikīra veikšanas tiek veikta masāža, lai barotu ādu, padarītu to mīkstu un elastīgu, noņemtu nogurumu, paaugstinātu tonusu, uzlabotu asinsriti.

Pedikīrs – tā ir profesionālā pieeja kāju kopšanā. Pedikīrs ietver sevī veselu procedūru kompleksu, kas nodrošina kāju veselību.

Procedūras laikā jums tiks veikts klasiskais griezuma pedikīrs, kas paredz kāju miekšķēšanu vannā, nagu apgriešanu un to vīlēšanu, izmantojot modernās vīlītes, kutikulas nogriešanu naga malai ar knaiblēm vai šķērēm, papēža pulējumu ar speciālu pemzu un rīvēm.