Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Eksotiskas baudas pilnais Garra Rufa zivtiņu pedikīrs ar 53% atlaidi. Paradīzes stūrītis pašā ziemas vidū!

Eksotiskas baudas pilnais Garra Rufa zivtiņu pedikīrs ar 53% atlaidi. Paradīzes stūrītis pašā ziemas vidū!

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
7.00 €
− 53% Sīkāk

Uzticiet rūpes par savu ķermeni labākajiem kosmetologiem un ārstiem – draudzīgajām Garra Rufa zivtiņām. Garra Rufa zivtiņas padarīs jūsu pēdas tik ideālas, ka draugi un paziņas nebeigs vien brīnīties.

Izlasiet stāstu par maģiskajām Garra Rufa zivtiņām:

Šīs zivtiņas ir ieradušās pie mums no Turcijas, no vietas, kas atrodas netālu no Sivas pilsētas. Tur Garra Rufa zivtiņas dzīvo siltajos avotos, tādēļ šī SPA pedikīra procedūra ir zināma jau vairākus gadu simteņus. Cilvēki no visas pasaules dodas uz Turciju, lai atpūstos karstajos termālajos avotos, un lai iegūtu maigu ādu pēc zivtiņu veiktās procedūras, kas izjūtu ziņā līdzinās viegliem burbulīšu pieskārieniem

Zivtiņas barojas ar ūdenszālēm, organiskajām vielām un arī ar mūsu ādas virskārtas atmirušajām daļiņām. Iegremdējot kājas akvārijā, kurā atrodas Garra Rufa zivtiņas, mēs gūstam labumu ne tikai sev, bet arī barojam zivtiņas.

Garra Rufa zivtiņas rūpīgi attīra pēdas un pirkstus no atmirušajām ķermeņa šūnām, tai pat laikā neaizskarot veselos un atjaunotos ādas laukumus. Procedūras rezultātā āda kļūst ļoti mīksta un maiga, bet jau pēc vairākām procedūrām jūsu pēdiņas būs mīkstas kā bērnam.

Novēlam atsvaidzinošu atpūtu!