Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Perfect Body krūtis nostiprinošs un modelējošs serums Push UP par 60% lētāk!

Perfect Body krūtis nostiprinošs un modelējošs serums Push UP par 60% lētāk!

Vecā cena
15.55 €
Jaunā cena
6.22 €
− 60% Sīkāk

Jūsu krūšu skaistumu var palielināt krūtis nostiprinošs un modelējošs Nivelazione Perfect Body Push Up serums, ko piedāvā Dabīgas kosmētikas laboratorija „Farmona”. Izmanto lielisko iespēju uzlabot krūšu izskatu un pacel arī savu pašapziņu - izmēģini to par 60% lētāk!

Šis ir īpaši efektīvs, nostiprinošs stipras iedarbības preparāts, kas paredzēts maigās krūšu un dekoltē zonas ādas kopšanai. Īpaši tiek rekomendēts elastību zaudējušai ādai, pēc dzemdībām, kā arī pirmajām nokarājušās ādas pazīmēm. Speciāli atlasīts unikāls aktīvo komponentu sastāvs uzlabo krūšu struktūru, formu un blīvumu, nostiprina dabiskās ādas balsta šķiedras un kavē to novecošanās procesus, novēršot krūšu nokarāšanos un ļenganumu. Šis krēms nostiepj, padara blīvākas un modelē krūtis, sniedzot tām skaistu formu, izlīdzina un izgaismo strijas un novērš to jaunu rašanos. Krūtis tiek nostieptas un iegūst piepildītāku formu, āda kļūst tvirta un samtaini maiga.

Serums satur sastāvdaļas ar šādu iedarbību:
Gotu Cola – izlīdzina un reģenerē ādu, kavē tās novecošanās procesus, uzlabo ādas blīvumu un elastību, stiprina ādas audu balsta šķiedras zem ādas epidermas, novēršot to nelīdzenumu.

Kigelia Africana –nostiprina ādas balsta šķiedras un neitralizē brīvos radikāļus, kavējot ādas novecošanās procesus un novēršot tās nokarāšanos. Papildus tam paaugstina estrogēna aktivitāti (estrogēni – sieviešu hormoni, kas ietekmē ādu un sievišķās ķermeņa līnijas), tādējādi tas redzami nostiprina un palielina krūtis, sniedzot tām skaistu, modelētu un pilnīgu formu.

Marine ProLift – ar zīda proteīniem, jūras kolagēnu un hialuronskābi bagāts biokomplekss, uzlabo ādas ārējo izskatu un stāvokli, paātrina tās reģenerēšanos, intensīvi un dziļi mitrina, radot liftinga efektu.

BioSi System – stimulē kalogēna sintēzi un kavē elastāna degradāciju, revitalizē un piepilda ar skābekli, nostiprina un uzlabo ādas struktūru un novērš ādas nokarāšanos.

Lietošana: apļveida kustībām iemasē serumu līdz tas pilnībā uzsūcies. Lai sasniegtu labākus rezultātus, lieto sistemātiski no rīta un vakarā vismaz 4 nedēļas. Pēc tam, lai uzturētu efektu, lieto 3-4 reizes nedēļā.

Šo serumu izstrādājusi dabiskās kosmētikas laborotorija FARMONA, kas definējama kā kosmetoloģijas un dermatoloģijas pēdējo sasniegumu harmonisks savienojums ar efektīvu dabisko komponentu izmantošanu skaistuma un veselības saglabāšanai.Produktu ražošanā tiek izmantots ūdens no kalnu avotiem, augsti koncentrēti dabiskie aktīvie ekstrakti, minerālās vielas. Produkcijas process tiek veikts ar ārsta dermatologa uzraudzību, oriģinālās receptūras izstrādā kvalificētu speciālistu kolektīvs, tai skaitā biotehnologi un dermatologi. Dzīvot saskaņā ar dabu - tā ir Dabiskās kosmētikas laboratorijas FARMONA filozofija, kuru tā nodod mums ar savu oriģinālo un ekskluzīvo kosmētiku.