Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
Perfekts ķermenis vasarai: 71% atlaide vakuuma masāžai un anticelulīta ietīšanai un skābekļa maska dāvanā

Perfekts ķermenis vasarai: 71% atlaide vakuuma masāžai un anticelulīta ietīšanai un skābekļa maska dāvanā

Vecā cena
30.00 €
Jaunā cena
8.90 €
− 70% Sīkāk

Skaistumkopšanas salons „Skaistuma Akadēmija” kas specializējas SPA terapijas pakalpojumu sniegšanā.

Šeit skaistuma meistari piedāvā jaunas relaksējošas un antistresa SPA–programmas mīļajām dāmām un dārgajiem kungiem.

Jūs varat atrast to, kas piemērots tieši Jums. Salona „Skaistuma Akadēmija” strādā, lai Jūs vienmēr paliktu nemainīgi jauni, skaisti, dzīvespriecīgi un veselīgi.

„Skaistuma akadēmija” – tas ir harmonija, skaistums un miers!

Mēs esam sagatavojuši katras procedūras aprakstu, ko šoreiz jums piedāvā salons „Skaistuma Akadēmija”:
1) Vakuummasāža ar negatīvo spiedienu samazina lieko taukaudu slāni. Nostiprina saistaudus, tonizē ādu un, izvadot šlakvielas, ārstē celulītu. Ideāla sejas ādas masāžai,rētu,grumbu izlīdzināšanai. Vakuummasāža sekmē lokālas asinsapgādes atjaunošanu un piešķir limfai vajadzīgu paātrinājumu. Tamlīdzīgas procedūras izsens veids ir paziņas no bērnības burkas savienojumā ar masāžu kustības visgarām limfātiski ceļu. Aparātu rada vakuums uz ādas virsmas ar kura palīdzību notiek ādu ieloču ievilkšana. Pie tam tauku krātiņi atstiepjas, to sieniņas top caurlaidīgas. Ar masāžu kustību palīdzību tauku sabrukuma produkti, toksīni, izdedži nonāk limfātiskos ceļos un izvedams no organisma. Procedūras ar vakuummasāžas aparātu „Spm Vacu Press”. Izmanto muskulatūras relaksācijai osteohondrozes, miozīta gadījumā. Lieliski rezultāti ir pēcoperāciju šuvju ārstēšanā, tūsku likvidēšanā pēc plastiskām operācijām, liposakcijas. Vakuumu izmanto arī ortopēdijā posttraumatisko sindromu, muskuļu un saišu arstēšanā.

2) Ietīšana — viena no talasoterapijas procedūrām. Vielas, kuras izmanto ietīšanai visbiežāk ir gatavotas uz jūras velšu bāzes. Aļģes un dūņas ir svarīgākās no tām.
Ietīšanas iedarbībā:
samazinās celulīts;
paaugstinās ādas tonuss;
nostiprinošs efekts visam organismam;
konkrētu saslimšanu ārstēšana.

3) Skābekļa maska „Iono Care” – tas ir aktivēta skābekļa aparāts ir veiksmīgs papildinājums jebkurai sejas vai ķermeņa procedūrai, kas 2 reizes pastiprina to efektivitāti. Skābeklis, kas bagātināts ar energiju,paātrina lieko kaloriju sadegšanu un organisma vielmaiņas procesus.Uzlabo organisma vispārējo stāvokli,it īpaši pie hroniskām elpošanas ceļu saslimšanām.