Visas akcijas, atlaides, kuponi vienuviet

Visi atlaižu kuponi
58% atlaide sieviešu vai vīriešu frizūrai + veidošana salonā "Mazā Parīze" !

58% atlaide sieviešu vai vīriešu frizūrai + veidošana salonā "Mazā Parīze" !

Vecā cena
15.00 €
Jaunā cena
6.25 €
− 58% Sīkāk

Veselīgi, skaisti, stipri mati vienmēr būs modē! Matu kopšana - tā ir veselā māksla. Veselīgs matu mirdzums, pareizi izvēlētā matu krāsa un stilīgs griezums padarīs Jūsu izskatu neatvairāmu.

Nav noslēpums, ka visaugstākās kvalitātes griezums ir tāds pats sociāla statusa pazīme, kā dārgie aksesuāri, stilīgie apavi vai apģērbi. Salona Mazā Parīze meistari veido klasisko, modeļu un kreatīvos griezumus pēc jebkura cilvēka pieprasījuma. Ja jums ir apnikusi vecā frizūras forma un Jūs meklējat kaut ko jaunu, pieredzējušie salona stilisti piemeklēs modernu frizūru, kas spēj pārveidot un patīkami pārsteigt Jūs.

Pieredzējuši frizieri piemeklēs Jums piemēroto matu krāsu un toni, piedāvās dažādas unikālas matu krāsošanas tehnikas, ka arī sniegs padomus ilgai matu krāsas saglabāšanai.

Piedāvājums ietver sevī:

  • Moderns matu griezums
  • Matu veidošana

Kad Jūs gribas pacelt sev garastāvokli – vienkārši atnāciet uz skaistumkopšanas salonu Mazā Parīze. Jūs kļūsiet par pilnīgi citu cilvēku burtiskā un pārnestā nozīmē. Tāpēc ka nekas nemaina cilvēku tā, ka to dara kopti, stilīgi griezti un pareizi veidoti mati.